• Emisiuni
  • MasterChef
  • Un fost concurent de la "MasterChef" a dat marea lovitura. Ce i s-a intamplat la cateva luni dupa participarea la concurs

Un fost concurent de la "MasterChef" a dat marea lovitura. Ce i s-a intamplat la cateva luni dupa participarea la concurs

Un fost concurent de la "MasterChef" a dat marea lovitura. Ce i s-a intamplat la cateva luni dupa participarea la concurs

A devenit cunoscut in Romania dupa ce a participat la “Masterchef”, iar acum si-a incercat sansa in Anglia. Traian Galleguillos lucreaza din decembrie la un restaurant londonez. Romanul e foarte apreciat, iar singurul lucru care ii lipseste e familia.

A facut o figura buna la ultima editie a concursului “Masterchef”, iar acum priceperea lui in arta culinara este reconfirmata printr-un job la care viseaza multi colegi de-ai sai. In decembrie, Traian Galleguillos a fost solicitat pentru un eveniment privat de amploare, care a avut loc la Londra, scrie cancan.ro.

Inscrie-te in sezonul 4 "MasterChef"! Preselectiile ajung pentru prima oara in Iasi si Cluj. Detalii aici

Talentul romanului l-a impresionat pe patronul unui restaurant cu specific italienesc, care l-a vrut sa lucreze pentru el. L-a convins sa ramana la Londra, desi atunci cand a plecat din Romania nici nu s-a gandit la aceasta varianta.

“Am venit in Londra pe 11 decembrie pentru un eveniment privat si am decis sa raman. Lucrez la un restaurant cu specific italian, cochet, calduros si foarte primitor”, a spus Traian, care s-a adaptat usor exigentelor culinare ale englezilor.

Patronul sau l-a placut atat de mult incat l-a avansat repede in functie. L-a cooptat in echipa care va lucra pentru viitorul lui restaurant, unde Traian va fi bucatar-sef. Este vorba despre un local luxos, tot cu specific italienesc, care va fi situat in Soho si se va deschide la sfarsitul acestei luni.

Desi aproape nu are timp sa respire, Traian se simte bine la noul lui loc de munca. Singurul lucru care ii lipseste este familia. “Sotia si baietelul meu au ramas in Romania. Sarbatorile de iarna le-am petrecut la distanta. Reusim sa vorbim zilnic la telefon si sa ne vedem pe internet, insa imi lipsesc foarte mult. Stiu ca acest sacrificiu este pentru viitorul familiei noastre. Din punct de vedere financiar , exista un un echilibru in toate, muncesc foarte mult. Sper ca in curand sa imi pot aduce familia in vizita”, a mai adaugat Traian.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni