Markus Schulz, muzicianul care și-a luat soție din România, e cel mai bun DJ al Americii

Markus Schulz, muzicianul care și-a luat soție din România, e cel mai bun DJ al Americii
Citeste mai mult despre: Markus Schulz, Adina Butar, cel mai bun dj,
Autor: Dan Brumar
Data: 21 Noiembrie 2018
Producătorul muzical Markus Schulz a fost desemnat pentru a treia oară cel mai bun DJ din America. 

Muzicianul de origine germană Markus Schulz a fost desemnat cel mai bun DJ al Americii în 2018. Stabilit la Miami, Florida, DJ-ul primește această distincție pentru a treia oară în carieră. Premiul a venit că urmare a voturilor primite din partea ascultătorilor, pe DJ Times Magazine. Cu acest prilej, Schulz i-a detronat pe Diplo, Marshmello sau chiar Skrillex, la o diferență confortabilă. 

Din 2012, muzicianul trăiește alături de românca Adina Butar, de care s-a îndrăgostit pe loc când a auzit-o cântând. A invitat-o la Miami să-l ajute la realizarea unui album și ea n-a mai plecat. Markus a cerut-o în căsătorie în 2017, chiar de Anul Nou, în timpul unui concert pe care l-au susținut la Los Angeles. Nunta va avea loc în vara anului viitor, la Ibiza, iar cei doi lucrează încă de pe acum la o casă în România, pe care o construiesc aproape de Sarmizegetusa.

Citește și: Cine este Adina Butar, viitoarea soție a lui Markus Schulz

Premiul, sub forma unei console de DJ, e confecționat din aur masiv de 24K. Distincția i-a fost acordată în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Las Vegas. Markus Schulz a fost foarte recunoscător tuturor care l-au votat și care îi apreciază munca.

„Sunt onorat că, pentru a treia oară în cariera mea, am fost numit DJ-ul No 1 al Americii, fapt ce îmi confirmă că muzica mea este tot mai apreciată, iar publicul îmi este, mereu, aproape. Acest premiu este dedicat, în totalitate, tuturor celor care m-au votat”, a spus Markus Schulz. 


A fost în România

Markus Schulz este unul dintre cei mai apreciați DJ, la nivel mondial, iar producțiile și mix-urile lui antrenante au cucerit iremediabil fanii de muzică trance, dance, progressive, fiind unul dintre puținii artiști de acest gen care și-a reinventat piesele. Pe noul lui album, „We are the light”, găsim colaborări cu Smiley sau Alina Eremia. În vara acestui an a fost în România, la festivalul UNTOLD. Cu acest prilej el a acordat un interviu în exclusivitate PROTV.RO.

FULLSCREEN
Markus Schulz, muzicianul care și-a luat soție din România, e cel mai bun DJ al Americii
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO