Smiley, colaborare cu producătorii muzicali ai celebrelor Rihanna și Beyonce

Smiley, colaborare cu producătorii muzicali ai celebrelor Rihanna și Beyonce
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Mai 2019
Data actualizare: 17 Mai 2019
Smiley și echipa lui sărbătoresc în stil mare aniversarea celor 11 ani de HaHaHa Production. Cei mai cunoscuți producători muzicali ai casei de discuri înființate de Smiley vor lucre împreună cu unii dintre cei mai mari specialiști din lume.

Smiley va face parte din echipa celor cinci producători români prezenți la cea mai mare sesiune muzicală internațională din România, organizată de HaHaHa Production, între 18 și 23 mai, pentru a marca 11 ani de existență. 

#MusicJourney este o tabără creativă care îi va aduce în același loc pe producătorii celebrilor artiști Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem sau Adele cu cei mai importanți producători din echipa HaHaHa Production. Scopul lor este să creeze hiturile de mâine ale celor mai mari nume din industria muzicală mondială.

Timp de o săptămână, 11 dintre cei mai cunoscuți compozitori și producători muzicali din lume vor merge la Studiourile HaHaHa Production, dar și la un castel medieval din Transilvania pentru a lucra împreună cu Smiley și producătorii din echipa sa. 

Lucian Nagy, Smiley, Dorian, Vladimir Cozman și Șerban Cazan

Șerban Cazan, Dorian, Vladimir Coman și Lucian Nagy vor lucra împreună cu producătorii afiliați companiei din Los Angeles, Milk&Honey Management, la următoarele hituri din muzica de pretutindeni, 

Gazda artiștilor la castel va fi Chef Samuel, care le va găti și tradiționalele sarmalele românești, dar și mâncăruri rafinate din bucătăria internațională.

„Cred că este un moment cu greutate în istoria noastră, a tuturor și a HaHaHa Production. Noi am mai făcut sesiuni muzicale, dar întâlnirea de acum cu Milk and Honey este de departe cea mai complexă și importantă. Vom sta la masă cu niște giganți care sunt curtați de toate starurile internaționale”, dezvăluie Smiley.

Șerban Cazan și Smiley

Șerban Cazan, veteranul echipei și Head of Production la HaHaHa Production, crede că a venit timpul să culeagă roadele muncii lor susținute. 

„Noi organizăm sesiuni de scriere de cinci ani, cu mulți producători internaționali. #MusicJourney este un rezultat așteptat, dar nu neapărat previzionat, era un next-level să facem un câmp cu o companie de A listers. Milk and Honey este una dintre cele mai prolifice companii americane de management muzical.”

Dorian, și el compozitor și artist din potofoliul HaHaHa Production, cu care Smiley a scris Aprinde scânteia, se va număra printre compozitorii #MusicJourney.

„Este o oportunitate foarte specialã. Mă bucur de fiecare dată când avem ocazia să lucrăm cu producători şi writeri care au un profil internațional şi care au la activ nişte creații care se bucură de succes global. Pe lângă şansa de a interacționa cu aceşti autori şi de a învăța din această experiență, cred că putem arăta că în România există oameni care pot livra muzică la standarde ridicate, profesioniste, pentru teritorii în care industria muzicală există şi este o sferă de business importantă.”

Cinci echipe mixte formate din artiști, producători muzicali și compozitori vor crea conținut muzical în tabăra de creație găzduită de echipa de la HaHaHa Production. Oak Felder, Jessica Harloe, James Newman, Steven Puth, Wayne Hector, Simon Says, Josh Record, Ollie Green, Sebastian Kole sunt doar câțiva dintre cei care vor face echipe mixte cu echipa română de la HaHaHa Production.

Oaspeții de peste Ocean au în palmares premii Grammy câștigate și hit-uri care au dominat topurile Bilboard, cu compoziții pentru artiști uriași precum Rihanna, Madonna, Sting, Britney Spears, Beyonce, Jay-Z, Eminem, Mariah Carey, Toni Braxton, Adele, Lana del Ray, Luis Fonsi, Justin Bieber, Duffy, James Blunt, One Direction, The Weeknd și Nicki Minaj. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies