Când facem bine, #nefacembine. Nefacembine.ro transmite LIVE primul festival românesc direct în sufrageria ta

Când facem bine, #nefacembine. Nefacembine.ro transmite LIVE primul festival românesc direct în sufrageria ta
Citeste mai mult despre: #nefacembine, festival romanesc, live, Pro Tv,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 27 Aprilie 2020
Data actualizare: 28 Aprilie 2020
Când facem bine, #nefacem bine. Nefacembine.ro transmite vineri, 1 mai, primul festival românesc pe care îl poți urmări relaxat din sufrageria ta. 

Știm că vă e dor să mergeți la petreceri, evenimente sau festivaluri, mai ales acum că se apropie cu pași repezi 1 mai. Știm că ați fi vrut să mergeți la mare, să vă bucrați de soare și să vă distrați alături de prieteni, însă cel mai bine în acest moment este să stăm acasă pentru a ne proteja și pentru a-i proteja pe cei din jurul nostru. 

Cu toate acestea, noi venim cu o veste bună pentru voi.  Nefacembine.ro transmite vineri, 1 mai, "SolidarLocal", primul festival românesc pe care îl poți urmări din sufrageria ta. Ce trebuie să faci pentru a asculta un concert extraordinar în care vor cânta o mulțime de artiști pe care îi apreciezi? Este foarte simplu!

Achiziționează biletul de AICI, iar apoi vineri, 1 mai,  intră pe site-ul nefacembine.ro începând cu ora 12, introdu codul pe care l-ai primit după ce ai cumpărat biletul și urmărește LIVE "SolidarLocal" cel mai mare festival din sufrageria ta. 

Bucură-te de muzică bună și susține, în același timp, cadrele medicale din prima linie să continue să lupte. Banii care se vor strânge în urma biletelor vor merge către asociația Dăruiește Viață. 

Așă nu mai sta pe gânduri! Hai să facem bine împreună!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!