Mohammad Murad, despre coronavirus: „Nu voi cere statului român să rămână singur în această sfântă luptă”

Mohammad Murad, despre coronavirus: bdquo;Nu voi cere statului român să rămână singur în această sfântă luptă
Autor: Dan L. Brumar
Data: 28 Martie 2020
Omul de afaceri libanez Mohammad Murad, căruia epidemia de coronavirus i-a afectat toate businessurile, a declarat public că va păstra cel puțin 90% dintre angajații pe care-i are în prezent.

Mohammad Murad, care deține lanțul hotelier Phoenicia, resimte din plin lipsa încasărilor ca urmare a epidemiei de coronavirus. Omul de afacaeri, investitor la Imperiul Leilor, a declarat public că nu-și va abandona angajații în aceste momente, față de care are o responsabilitate mare.

Eu declar că nu mă voi da la o parte în a-mi asuma responsabilitatea în fața comunității în care trăiesc. Întotdeauna voi fi alături de oameni, indiferent de statulul meu, voi veni în ajutorul lor și mă voi lupta ca să nu desfac niciun contract de muncă, cel puțin voi ține peste 90% din personalul pe care îl avem, până nu voi mai putea continua. 

Mă implic în foarte multe proiecte care au nevoie de sprijin și voi veni în continuare în sprijinul pensionarilor, în mod special celor din Constanța și Mangalia, astfel încât în următoarele 3 zile vom deschide 2 centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1.200 de lei”, a anunțat omul de afaceri pe Facebook.

Mohammad Murad, care avea mai multe investiții în pregătire, spune că nu vede încă măsurile economice promise de statul român. Cu toate acestea, a precizat că nu va lăsa statul român să lupte singur în acest război.

Nu voi cere statului român să rămână singur în această sfântă luptă. Cu toate că sunt foarte mirat de felul în care gestionează guvernul această criză, prin lipsa de comunicare cu mediul privat, întârzierile în luarea deciziilor și, mai mult, bâlbâială în ce privește măsurile în special economice care ne privesc pe noi. 

Am comunicat acum 3 saptămâni că ne vom trezi cu sute de oameni în șomaj, lucru care se întâmplă astăzi și confirm că nu am avut parte de nicio comunicare cu instituțiile abilitate pentru aceste probleme. Iar această pastilă de șomaj tehnic, mai mult seamănă cu o aspirină pentru un bolnav de cancer”, a mai scris Mohammad Murad.

Când facem bine, #nefacembine.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Ajutor, în vreme de criză: românii pot amâna plata ratelor


 
FULLSCREEN
Mohammad Murad, despre coronavirus: „Nu voi cere statului român să rămână sigur în această sfântă luptă”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies