Olimpia Melinte, povești pentru copii, LIVE, pe Facebook | Când facem bine, #nefacembine

Olimpia Melinte, povești pentru copii, LIVE, pe Facebook | Când facem bine, #nefacembine
Autor: Dan L. Brumar
Data: 03 Aprilie 2020
Dacă până acum v-ați ținut copiii departe de rețelele sociale, e momentul să faceți o excepție. În această lună, duminica, începând cu ora 20:00, actrița Olimpia Melinte va citi povești, LIVE, pe pagina de Facebook PRO TV.

În această perioadă grea pentru noi toți, Olimpia Melinte vine în casele voastre cu o surpriză pentru copii. Actrița din serialul VLAD va citi povești la ceas de seară celor mici, LIVE, pe pagina de Facebook a PRO TV. Prima seară de basm va fi duminică, 5 aprilie 2020, de la ora 20.00.

Citește și

Proiectul Povești pentru copii continuă pe 12 și 26 aprilie, iar Olimpia Melinte abia așteaptă întâlnirea cu cei mici.

Povești pentru copii este doar unul dintre modurile în care PRO TV se apropie de voi, fanii săi, în timpul pandemiei de coronavirus. Zi de zi, în aprilie, ne reinventăm și vă dăm întâlnire pe pagina noastră de Facebook unde am pregătit proiecte speciale.

În cadrul campaniei Când facem bine, #nefacembine, vedetele PRO TV vin cu idei despre cu putem să ne bucurăm cu ce avem și să învățăm lucruri noi. Avem recomandări de lecturi inspiratoare, ponturi legate de mutarea unei afaceri în mediul online, povestiri din backstage sau întâmplări neștiute de pe platoul de filmare al serialului Las Fierbinți.

Heideți să găsim împreună dovezi că totul va fi bine! Și nu uitați: când facem bine, #nefacembine!

Vezi și VIDEO: InstaLive1 - Olimpia Melinte

FULLSCREEN
Olimpia Melinte, povești pentru copii, LIVE, pe Facebook | Când facem bine, #nefacembine
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies