Prin campania "Ia în grijă un copil", poți deveni părinte adoptiv de la distanță, timp de un an

Prin campania  Ia în grijă un copil , poți deveni părinte adoptiv de la distanță, timp de un an
Data: 27 Aprilie 2020
Acum, mai mult că niciodată, cei 180 de copii din familii sărace, care veneau zi de zi în Centrele ,,Ana și Copiii" din București, Prahova și Călărași, au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare!                                                         

Prin campania "IA ÎN GRIJĂ UN COPIL", 150 de oameni buni pot deveni prieteni de nădejde, un fel de "părinte adoptiv" de la distanță, pentru un an, pentru unul dintre copiii din familii defavorizate, copii aflați în grija Asociației "Ana și Copiii". În felul această vom putea acoperi lunar costul pentru alimente, produse de igienă, rechizite, hăinuțe pentru copiii pe care îi are asociația în grijă.

Citește și
Cei care doresc și pot să dea o mâna de ajutor, pot face o donație recurentă lunară (până în mai 2021) cuprinsă între 50 și 200 Ron/luna, donație care să acopere costurile pentru un copil.

Puteți dona direct de pe card dacă intrați AICI!În felul acesta, fiecare dintre noi se asigură că timp de un an, un copil are sprijinul necesar pentru a-i fi bine. Donațiile se fac simplu, printr-un formular online. Donația lunară poate oricând fi sistată.
 
Acești copilași au nevoie de noi mai mult că oricând, pentru că mulți părinți ai acestor copii lucrau că zilieri, făceau curat în casele sau în curțile oamenilor sau erau activi în industria Horeca, industrie care a fost blocată de pandemia de coronavirus. În multe cazuri, familiile acestor copii nu mai au bani nici măcar pentru mâncare.

 
Asociaţia „Ana şi Copiii” este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit ce are că misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţîi.
 
#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus puteți vedea "Viața bate vlogul"


FOTO: SHUTTERSTOCK

FULLSCREEN
Prin campania "Ia în grijă un copil", poți deveni părinte adoptiv de la distanță
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies