Mega Image pune la dispoziția bătrânilor și persoanelor cu dizabilități un numar de telefon pentru ajutor

Mega Image pune la dispoziția bătrânilor și persoanelor cu dizabilități un numar de telefon pentru ajutor
Citeste mai mult despre: supermarket, ajutor, autoizolare, cumparaturi,
Data publicarii: 26 Martie 2020
Data actualizare: 27 Martie 2020
Din cauza pandemiei de coronavirus, de miercuri, 25 martie, în România s-a impus carantină totală.  

Românii nu vor mai putea părăsi locuințele decât pentru a cumpăra alimente sau medicamente, pentru a se deplasa la locul de muncă sau pentru situații de urgență. Recomandările sunt valabile 24 din 24 de ore. 

În plus, persoanele peste 65 de ani au restricții și mai serioase: pot să se deplaseze în afara locuinței doar în intervalul 11-13. 

În aceste codiții, supermarketul Mega Image a pus la dispoziția celor cu vârsta de peste 65 de ani, dar și persoanelor cu dizabilități, un număr de telefon la care pot apela non stop pentru a cere ajutor în privința cumpărăturilor.

Numărul de telefon este 0800.410.900, iar orașele care beneficiază de aceste servicii sunt București, Timișoara, Cluj, Bacău, Iași, Buzău, Botoșani, Slatina, Târgoviște, Constanța, Caracal, Pitești. Livrarea e gratuită, iar costul comenzii urmează să fie achitat la livrare, conform bonului fiscal.

Supermarketul a anunțat aceasta inițiativă pe pagina de Facebook:

"Rămânem în continuare aproape de comunități și de persoanele care au nevoie de sprijin special în această perioadă. Ne alăturăm astfel inițiativelor de voluntariat din întreaga țară și recomandam persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, sa apeleze linia telefonică Sună Mega! Pe toată perioada măsurilor de urgență COVID-19, la numărul de telefon 0800.410.900, care poate fi apelat în mod gratuit, non-stop, operatorii din call-center-ul Sună Mega! vor prelua apelurile persoanelor care se află în indisponibilitatea de a se deplasa și vor oferi informatii si date de contact ale asociațiilor și organizațiilor care asigură livrări gratuite cu ajutorul voluntarilor.

Orașele care beneficiază de livrări gratuite de alimente pentru vârstnici și persoane cu dizabilități sunt București, Timișoara, Cluj, Bacău, Iași, Buzău, Botoșani, Slatina, Târgoviște, Constanța, Caracal, Pitești, costul comenzii urmând a fi achitat la livrare, conform bonului fiscal. Toți voluntarii vor respecta regulile de prevenție și siguranță prin echipament de protecție."

#ReusimImpreuna.

PE PRO TV PLUS VEDETELE ÎȚI POVESTESC CUM ÎȘI PETREC TIMPUL ÎN IZOLARE ȘI TE ÎNDEAMNĂ SĂ STAI ACASĂ


FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies