A venit sa revolutioneze hip-hopul si i-a spus "Sarut mana" lui Mihai Petre! Singurele sale talente s-au dovedit a fi mestecatul gumei si replicile zeflemitoare


	A venit sa revolutioneze hip-hopul si i-a spus "Sarut mana" lui Mihai Petre! Singurele sale talente s-au dovedit a fi mestecatul gumei si replicile zeflemitoare
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, concurent, Hip Hop,
Data: 21 Februarie 2012

Baiatul are 18 ani, canta si face versuri de 2 ani de zile. A urcat pe scena foarte ironic si cu foarte multa incredere in fortele sale si a cantat o piesa compusa de el. Intrarea lui in scena a fost una memorabila: i-a spus "Sarut mana" si lui Mihai Petre, dupa care s-a razgandit. "I-am zis doar doamnei Andrei", a comentat el.

"Hip-hopul este un stil de viata. Nu am un idol, toti sunt idolii mei", si-a inceput el pledoaria, printre plescaituri.

Prestatia lui, insa, nu a impresionat juriul prea tare, primind rapid doi de X.

Andi Moisescu a spus ironic: "Mai, dar nu mai stim sa ascultam ceva frumos cap-coada! Pe vremuri ascultam slagare si cate 2-3 ore". Nici Mihai Petre nu a fost mai prejos replicand: "De data asta am ascultat o moara stricata!"

Ii curge rapul prin sange! Uite cum le da clasa un pusti de 2 ani celebrilor Jay-Z si Dr. Dre

Intrebat daca are prietena, Florin Oros, in varsta de 18 ani, a declarat: "Sunt o fire mai rece, am foarte multe pretentii, nu pot sa ma combin cu oricine. Nu stiu cum sa-ti explic, e o chestiune de sentiment si de imagine."

Bineinteles ca nici in acest moment nu a renuntat la atitudinea de smecheras si a raspuns la intrebari mestecand guma si cu ochelarii de soare pe ochi, desi se afla intr-o incapere.

Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe voyo.ro!  

Facebook.com/Romaniiautalent


 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies