Bartos l-a inlocuit pe Smiley! Descopera alaturi de cine a prezentat Pavel "Romanii au talent"


	Bartos l-a inlocuit pe Smiley! Descopera alaturi de cine a prezentat Pavel "Romanii au talent"
Citeste mai mult despre: Pavel Bartos, Romanii au talent, sarpe, Smiley,
Data: 15 Septembrie 2011

Pavel Bartos, unul dintre prezentatorii show-ului “Romanii au talent” nu se da in laturi de la a incerca cele mai ciudate lucruri. Aflat in culise alaturi de concurentii care urmeaza sa intre pe scena, Pavel este intotdeauna curios sa testeze pe propria piele talentul acestora.

Asa se face ca anul trecut a “reusit” sa isi juleasca nasul in urma unui truc cu o minge de fotbal. In acest al doilea sezon al show-ului de la ProTV, aflat la Cluj, Pavel nu s-a lasat pana nu a ajuns pe scena cu un sarpe incolacit in jurul gatului.

Acest lucru s-a intamplat dupa ce pe scena a avut loc un numar de fachirism. Din fericire, de data aceasta totul s-a terminat cu bine, Pavel si-a indeplinit dorinta fara niciun fel de urmari!

Provocarile continua insa pentru ca in acest weekend, de la orele 12:00 si 19:00, show-urile “Romanii au talent” vor avea loc pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Iasi. Concurentii au talente dintre cele mai diverse, asa ca cei doi prezentatori ai emisiuni vor avea mult de lucru in culise.

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies