• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Nimeni nu a prevazut ce avea sa se intample la final! Mihaela Radulescu a luat decizia care le-a schimbat soarta in show

Nimeni nu a prevazut ce avea sa se intample la final! Mihaela Radulescu a luat decizia care le-a schimbat soarta in show

Nimeni nu a prevazut ce avea sa se intample la final! Mihaela Radulescu a luat decizia care le-a schimbat soarta in show

Loredana Nicola si Cristian Florea au impresionat juriul de la "Romanii au talent" cu pasiunea pentru dans si acrobatii.

Loredana, de profesie balerina, si Cristian, acrobat dansator, sunt colegi la opera de ani buni, insa au decis sa colaboreze in urma cu doua luni. Cei doi s-au hotarat sa participe impreuna la preselectiile "Romanii au talent", iar aparitia lor pe scena a fost primita cu aplauze de catre public.  

Emisiunea "Romanii au talent" este si pe www.voyo.ro!

Dupa ce au lamurit cateva dintre curiozitatile membrilor juriului, Loredana si Cristian si-au inceput momentul artistic pe acordurile piesei "I Believe in You", interpretata de Celine Dion si grupul Il Divo. 

Inca din primele secunde, audienta a putut admira miscari miscarile gratioase si prizele spectaculoase pregatite de cei doi. Ovatii si aplauze au urmat dupa fiecare pirueta, salt sau moment de echilibristica. Fara urma de indoiala, cei doi se potrivesc perfect si se completeaza de minune.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO



Membrii juriului au privit cu admiratie reprezentatia celor doi, iar la final, Mihaela Radulescu a luat o decizie care le-a schimbat soarta in competitie. Cand se asteptau mai putin, aceasta a apasat butonul auriu si i-a trimis pe Loredana si Cristian direct in semifinala show-ului "Romanii au talent".

In aplauzele publicului, grupul Duo Cris & Lory s-a alaturat astfel Elenei Lucia Badut in Semifinala Romanii au talent 2016. Tanara a impresionat in prima editie a sezonului 6 cu o interpretare emotionanta a piesei "Once Upon a December". Impresionat, Florin Calinescu a apasat Butonul Auriu, spre bucuria tuturor celor prezenti in sala. 

"Am facut ce am simtit eu (...). Numarul lor e inedit!", a declarat Mihaela Radulescu despre reprezentatia celor doi craioveni. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni