• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Peste 3 milioane de telespectatori au urmărit ”Românii au talent”. Cine s-a calificat în etapa următoare

Peste 3 milioane de telespectatori au urmărit ”Românii au talent”. Cine s-a calificat în etapa următoare

Peste 3 milioane de telespectatori au urmărit ”Românii au talent”. Cine s-a calificat în etapa următoare

Aseară, show-ul de divertisment le-a adus telespectatorilor o serie de reprezentații pline de energie, efervescență și sensibilitate. 

Momentele concurenților au ridicat publicul în picioare, iar Andi, Andra, Mihai și Florin au fost impresionați de abilitățile unora dintre ei și de capacitatea de a face spectacol.

De la street dance la dans contemporan, de la iluzionism la acrobații cu cerc, numerele prezentate au făcut scena să vibreze și publicul să aplaude. Mihai Petre a fost impresionat de pasiunea arătată de concurenți și nu s-a ferit să-i spună unuia dintre ei: ”Unul dintre cele mai simple momente de jurizat. Mi-a plăcut tot!”.

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.0 puncte de rating și 45.1% share, cifre de 4 ori mai mari față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 3.7 puncte de rating și 10.5% share.

Peste 3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:15, mai mult de 3.9 milioane de români au fost cu ochii pe emisiune.

În următoarea etapă s-au calificat: Acrobatika, Anatolie Vornicescu, Bogdan Iacob & Ana Vișan, Ciprian Ursu, Damian Spinei, FirStep Mega Club, Ivan Ojeda, Maria Popescu, Nadayana, Pedro Benavides, Perfectly Simple și Călin Ionuț & Suciu Tina. 

Noi concurenți, noi emoții, o nouă ediție încărcată cu talent, vinerea viitoare de la 20:30 pe PRO TV! 

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni