Românii au talent 2022 - semifinala 2. Surorile de Duo Gemini au fost la înălțime și la propriu, și la figurat

Data: 20 Mai 2022

Vineri seara, la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală LIVE, au venit pe scena talentelor cu un nou moment de acrobație. 

Jurații au comentat momentul lor din semifinală. 

Andra: "Ăsta a fost număr de finală. A arătat atât de mine. Alt nivel".

Mihai Bobonete: "Un număr uluitor! Bravo vouă!"

Dragoș Bucur: "Reușiți să vă puneți corpurile în valoare. Este primul număr care depășește cu multe ce s-a întâmplat în semifinale". 

Gemenele Yuliia și Olha se simt ca două picături de apă, ca două jumătăți ale unui întreg.  Au fost împreună toată viața, inclusiv la muncă. Făceau numere în oglindă, cu elemente care reprezintă două siluete identice. 

Și-au început activitatea ca și coregrafi de dans, dar mereu au admirat ce fac trapeziștii. Au visat că într-o zi vor ajuge și ele să danseze în aer. După multe antrenamente au reușit să depășească frica și și-au îndeplinit visul. 

Tot ce au făcut a fost munca lor: muzică, cascadorii, coregrafie, tot. Visează să ajungă să lucreze alături de cei mai renumiți regizori din lume. Mai au și numere hand-to-hand, cu asta au început activitatea la circ. Scopul lor nu este premiul cel mare, dar dacă ar fi să se întâmple, ar dori să deschidă propria școală de circ.

Dacă v-a plăcut numărul celor de la Duo Gemini, le puteți vota AICI după START VOT

Show-ul poate fi urmărit, în direct, și pe VOYO.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies