• PRO TV
  • Scandal intre Valentin Dinu si tatal sau. Amenintarile dure pe care i le-a adus acesta fostului concurent de la "Romanii au talent"

Scandal intre Valentin Dinu si tatal sau. Amenintarile dure pe care i le-a adus acesta fostului concurent de la "Romanii au talent"

Scandal intre Valentin Dinu si tatal sau. Amenintarile dure pe care i le-a adus acesta fostului concurent de la "Romanii au talent"

Emisiunea este integral pe voyo.ro.

Dupa ce a castigat locul trei in concursul "Romanii au talent", viata lui Valentin Dinu s-a schimbat radical. La fel de repede cum a cunoscut succesul, Valentin a cunoscut si necazurile.



S-a despartit de sotia sa, iar relatia cu tatal sau a inceput sa se strice din ce in ce mai mult. Totul a aparut, spune tatal sau, din cauza unei celui care l-a ajutat cel mai mult pe Valentin, barbatul care a si mers alaturi de el la preselectiile Romanii au talent. Adrian, tatal sau a ajuns sa il urasca pe acest barbat si in preajma Anului Nou a lasat un mesaj infiorator pe pagina sa de Facebook in care spunea ca se sinucide.

Adrian Dinu, tatal lui Valentin sustine ca nu are sursa de venit pentru ca a fost muzician in tinerete si nu a avut contracte de munca. Din acest motiv barbatul nu are pensie si nici o alta sursa de venit. Adrian Dinul sustine ca orice a facut a fost pentru fiul sau: "Eu am facut tot ca el sa ajunga celebru" .



Valentin Dinu
a tinut sa raspunda acuzatiilor aduse de tatal sau: "Am ramas socat, eu nu am venit sa il vorbesc pe tata urat ci sa ii multumesc ca mi-a dat viata, daca el considera ca nu am facut bine ce am facut este problema lui. Acest baiat m-a ajutat foarte mult, el m-a dus la preselectiile Romanii au talent, el mi-a dat bani, mi-a dat cu ce sa ma imbrac.  Tata zice ca n-am mai vorbit de 6 luni, dar eu la cateva zile dupa ce a postat acel mesaj pe Facebook m-am dus sa vorbesc cu el. Eu nu stiu cati tati si-ar ameninta copii ca sa se sinucid. A fost exact catre mine mesajul"

"Tata si-a dorit sa fie impresarul meu, dar nu are cum si nici Cristi Bartoiu nu si-a dorit sa fie impresarul meu. De fiecare data cand am fost la mama eu am lasat de toate pentru mama, tata si fratele meu mai mare. Am avut grija de familia mea", a continuat Valentin Dinu.



Maria Dinu
, mama lui Valentin a intrat in direct si a declarat. "Este rusinos. Valentin si-a ajutat mereu familia. Tatal sau nu a contribuit niciodata la cresterea copiilor. Eu am avut parinti plecati in Suedia care ne-au ajutat 20 de ani, ma refer la bani si asa mai departe, dar el, niciodata".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni