• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Seara asta a fost pur și simplu magică. Cea de-a doua ediție a show-ului Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Seara asta a fost pur și simplu magică. Cea de-a doua ediție a show-ului Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Seara asta a fost pur și simplu magică. Cea de-a doua ediție a show-ului Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Momente de neuitat. Concurenți care și-au depășit orice frică și au pășit pe scena talentului. Jurați care s-au lăsat cuceriți. Prezentatori care au preluat emoții și au oferit energie. S-a încheiat cea de-a doua ediție a show-ului Românii au talent, iar telespectatorii au trăit fiecare minut la cele mai înalte cote.   

”Nu știu de unde ai apărut și unde ai fost până acum”, a spus Andi Moisescu după ce a ascultat-o pe Carina, o puștoaică de doar 11 ani care a impresionat cu vocea ei. Are un har cu totul neobișnuit, a început să cânte în română, iar apoi a descoperit melodiile în engleză, iar aseară a făcut ca toată sala să vibreze odată cu ea. Impresionat, Andi a simțit că este absolut normal să-i ofere un buton auriu. ”Seara asta a fost pur și simplu magică”, a spus Pavel după ce concurenta a părăsit scena. 

Pe scenă, a venit și Sandip Brahamin, din India, un personaj ce a făcut seara perfectă. Dansează online și dă lecții copiilor și spune despre el că visează să danseze și în filme. Momentul lui a reușit să impresioneze toți oamenii din sală și să-i ridice în picioare. ”Sigur vei ajunge în finală”, i-a zis Mihai Bobonete, iar Andi a completat că acesta este ”Fenomenul sezoanelor”. 

Cea de-a doua ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:02. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.6 puncte de rating și 41.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.4 puncte de audiență și 7.5% share. De-a lungul difuzării, peste 2.4 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 20:55, peste 3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Darius Pintiliuc, Constantin Tătaru, Rustam Yuldashev, Adriana Demian, Annette Dytrt & Yannick Bonheur, Club Sportiv ”Liga de Est”, Marco Zoppi, Sofia Neacșu, Daria și Alexandru Hîncu, Albert Gugulan, Ansamblul ”Junii Timișului”, Jerome Murat și Sandip Brahamin. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni