Smiley a fost surprins alaturi de ea la meciul Simonei Halep cu Serena Williams. FOTO

Smiley a fost surprins alaturi de ea la meciul Simonei Halep cu Serena Williams. FOTO

Smiley nu a lipsit de la meciul Simonei Halep cu Serena Williams, iar in randurile publicului si-a facut aparitia si o alta super vedeta. Fotografia cu cei doi a fost postata pe internet si aduna mii de aprecieri de la fani.

"Wow...o mare onoare!", a raspuns Smiley intr-un comentariu, cand a observat ca Nadia a postat fotografia in care apare alaturi de el. Nici cantaretul nu s-a lasat mai prejos si a facut publica imaginea pe o alta retea de socializare.

"Eroii adevarati exista si sunt din carne si oase ca noi toti.Astazi am avut onoarea sa cunosc pe unul dintre ei @nadiacomaneci. Sustineam impreuna un alt erou...@simonahalep!" a scris Smiley langa fotografie.

Fanii celor doi si-au facut simtita prezenta imediat, prin aprecieri, dar mai ales prin comentariile in care oamenii ii felicita pentru prezenta lor la meciul Simonei.

 "WOW! Ce norocos! Si tu esti un erou in muzica! Succes Simona! Distractie placuta!" si "Felicitari! Data viitoare sa ne luati si pe noi! Ce bucurie pentru Simona!" sunt doar doua dintre reactiile celor care au vazut imaginile.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni