Cine este Octavian Petrescu de la Rodbun și cum a ajuns să lucreze în agricultură

Cine este Octavian Petrescu de la Rodbun și cum a ajuns să lucreze în agricultură

Octavian Petrescu conduce „Rodbun”, una dintre cele mai mari companii din agricultura românească, specializată în producția de semințe și cereale, în ferme proprii. Managerul are experiență în agricultură, pe care a deprins-o de la bunici.

Octavian Petrescu a copilărit la țară, unde a luat contact cu agricultura de subzistență a micilor fermieri. Azi, aceștia sunt principalii săi clienți.

Bunica mea avea 16 prăjini (2.768 mp – n.red.), tataie era un fel de Moromete. Ajungeam la câmp, ne apucam de treabă și munceam la porumbul ăsta destul de mult, să facem câteva boabe ca să hrănim câteva găini”, dezvăluie directorul executiv. El a vrut să se specializeze în agricultură, motiv pentru care a studiat în Franța. 

Întors în țară, a început să muncească la Rodbun, însă la alt nivel. I s-a oferit șansa de a îmbunătăți activitatea firmei și, chiar înainte de pandemie, a fost numit director executiv.

Însă, viața lui se schimbase radical încă din 2017, când a devenit tată. Fiica lui, Ema Ioana, este bunul cel mai de preț. „Din 2017, eu nu am mai contat. Pentru mine, ea este centrul Universului și sursa tuturor grijilor”, mărturisește Octavian Petrescu.

Cum l-a schimbat viața de familie, aflați în VIDEO-ul de mai jos!




Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni