Să înceapă distracția, La Măruță. Sezonul 12 începe luni, 26 august

Să înceapă distracția, La Măruță. Sezonul 12 începe luni, 26 august
Citeste mai mult despre: distracția, La Maruta,
Data: 23 August 2019
Luni, 26 august, la ora 15:00, începe sezonul 12 La Măruță! Echipa emisiunii se întoarce în casele telespectatorilor, cu foarte multă voie bună, muzică, noutăți din showbiz și invitați speciali. 

Exclusivități marca La Măruță!

Cătălin Măruță va prezenta luni, 26 august, în exclusivitate, imagini cu noul membru al familiei Sînă. O echipă a emisiunii a fost la maternitate imediat după ce s-a născut micuța Leah. Proaspăta mămică, Anca Sînă Serea a oferit un interviu emoționant și plin de bucurie. 

Gazda emisiunii, împreună cu echipa sa, pregătește două ore de distracție, în fiecare după amiază, de luni până vineri, întâmplări amuzante și… multă mâncare. Nu vor lipsi nici provocările lui Măruță, iar invitații vor fi nevoiți să le facă față.

Numerele de magie și cele mai picante povești ale vedetelor vor fi lăsate pe canapea, iar oamenii cu experiențe interesante de viață vor veni să le împărtășească și celor de acasă. Multe surprize îi așteaptă pe telespectatori în noul sezon.

Sunt foarte bucuros să mă întorc în platou și în casele prietenilor emisiunii La Măruță. Vacanța a fost binevenită, acum ne întoarcem plini de energie, cu multe idei și chef să râdem împreună. Noul sezon vine cu bună dispoziție, în primul rând, dar și cu  informații utile și invitați de care sigur v-a fost dor.
Vor reveni în emisiune și rubricile pe care le iubiți deja, vom găti acasă la vedete, le vom descoperi secretele, iar oamenii care merită respectul și aprecierea noastră vor avea ocazia să ne spună poveștile lor pe canapea. Să înceapă distracția!
”, a declarat Cătălin Măruță

De luni până vineri, de la ora 15:00, La Măruță e show, e râs și e divertisment… de 12 ori mai intens!


Vezi și La Maruta - 19 iulie 2019


 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO