• PRO TV
  • Bianca Patrichi participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Bianca Patrichi participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Bianca Patrichi participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Show-ul SURVIVOR România 2023 se apropie cu pași repezi, iar printre vedetele care vor apărea în emisiunea fenomen de la PRO TV se numără și Bianca Patrichi, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Numele tuturor FAIMOȘILOR de la SURVIVOR România 2023 sunt dezvăluite în cadrul emisiunii „Survivor – Marea Dezvăluire” care se vede LIVE și în exclusivitate pe VOYO, acolo unde Bianca Patrichi a făcut și primele declarații despre participarea la show-ul fenomen.

Ce a spus Bianca Patrichi în emisiunea „Survivor - Marea Dezvăluire”, dar și care sunt ceilalți concurenți, poate fi văzut exclusiv pe VOYO

 

Cine este Bianca Patrichi, concurentă în echipa Faimoșilor la SURVIVOR România 2023

SURVIVOR, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine în 2023 la PRO TV, cu un nou sezon! Printre concurenții care au acceptat să participe la show-ul fenomen global se numără și Bianca Patrichi, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Bianca Patrichi are 33 de ani și este dansatoare și coregrafă. Concurenta din echipa Faimoșilor a terminat “Liceul de Coregrafie Floria Capsali” din București și este licenţiată a Facultăţii de Coregrafie din cadrul “Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale”. 

Bianca Patrichi este nepoata regretatului balerin și coregraf Cornel Patrichi, despre care a declarat că îi păstrează o amintire foarte plăcută. În trecut, Bianca a fost și prezentatoare a rubricii meteo în cadrul matinalului de la TVR. 

Bianca a participat și la Românii au talent, sezonul 9, acolo unde i-a impresionat pe jurați cu un moment de dans contemporan.

Dansul nu este singura iubire a Biancăi, ea fiind foarte pasionată și de fotografie. 

Tânăra are peste 21.000 de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde adora să posteze fotografii din sala de repetiții sau din vacanțe. 

Emisiunea integrală „Survivor - Marea Dezvăluire” poate fi văzută exclusiv pe VOYO

Emisiune sponsorizată de Vodafone
Vodafone EasyTech este alături de concurenți pe parcursul competiției, în momente cheie din cadrul probelor, cât și pentru a rămâne conectați cu cei de acasă.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni