• Emisiuni
  • Survivor România
  • Cine este Crina Abrudan, noua concurentă de la Survivor România 2023. Aceasta s-a alăturat echipei Faimoșilor

Cine este Crina Abrudan, noua concurentă de la Survivor România 2023. Aceasta s-a alăturat echipei Faimoșilor

Crina Abrudan, în vârstă de 45 de ani, este noua concurentă Survivor România 2023. Cu o carieră de 15 ani în televiziune, fosta prezentatoare de știri se va alătură echipei Faimoșilor în cel mai dur show din România.

Fosta moderatoare de televiziune și soția fotbalistului Gabi Popescu a intrat în tribul Faimoșilor din Republica Dominicană, în căutare de aventură. După ce a prezentat ani la rand știrile sportive, Crina Abrudan considera că acum este șansă ei să ia parte la o competiție sportivă și să-și arate ei însăși de ce este în stare:

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atăţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.

Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor, şi îmi doresc că împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”.

Pe lângă cariera din televiziune, Crina Abrudan este și o creatoare de conținut pe Instagram, unde are o comunitate de aproape 40.000 de urmăritori. De asemenea, aceasta nu este străină nici de lumea afacerilor. Înainte de începerea pandemiei, fosta moderatoare de știri și-a încercat norocul cu o afacere dedicată copiilor, când a deschis un loc de joacă pentru aceștia, însă, din păcate, proiectul nu a avut parte de succes din cauza pandemiei, sfârșind prin a da faliment.

În ciuda acestui lucru, blondina s-a pus din nou pe picioare și a revenit din nou în televiziune, de data aceasta pe post de concurent și nu prezentator.

Crina Abrudan va putea fi urmărită în competita Survivor în avans pe VOYO, cât și la TV în fiecare luni, marți și miercuri.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni