DOC, pe numele său real, Vlad Munteanu este un artist de muzică underground care activează în industrie de 25 de ani. Acesta face parte din echipa Faimoșilor și este pregătit să arate telespectatorilor de ce este capabil!

Vlad Munteanu, cunoscut de fani sub numele DOC, activează în industria muzicală românească din anul 1997. Totuși, s-a făcut remarcat în 1999, atunci când alături de Deliric (Răzvan Eremia) și de Vlad Dobrescu a înființat trupa C.T.C (Controul Tehnic de Calitate), dar și primul label de muzică hip-hop: Facem Records.

În 2010, DOC a lansat primul lui album solo denumit „Scăpat de sub control”. Acesta a avut mai multe colaborări de succes cu artiști precum Deliric, Vlad Dobrescu, Maximilian, Guess Who, raku sau Cabron.

La sfârșitul anului 2015, DOC (Vlad Muntenu) a reușit să cucerească toate topurile muzicale cu melodia „Pierdut bulletin”, interpretată alături de Motzu și Smiley.

„Lumea care mă știe, știe că iau provocări de genul foarte în serios. Nu aveam cum să ratez asta. Am făcut sport toată viața, am făcut o grămadă… fizic nu mi se pare că o să am probleme. Dar psihici… nici nu știi, n-ai fost pus niciodată într-o astfel de situație. Nu știu ce va ieși de acolo. Sunt dispus să fiu ce o să fiu. Înțeleg că la Survivor e ceea ce numim regim comunist. Adică mâncăm toți… nimic”, a spus DOC (Vlad Munteanu) înainte de a pleca în Republica Dominicană.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni