• Emisiuni
  • Survivor România
  • Doi concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor România: Bianca Patrichi și Andrei Krișan!

Doi concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor România: Bianca Patrichi și Andrei Krișan!

Doi concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor România: Bianca Patrichi și Andrei Krișan!

„Ce intensitate a avut acest joc”, a spus aseară Daniel Pavel după ce a văzut cum cei nouă membri ai tribului Taino au luptat până la ultima emoție și răsuflare pentru a câștiga cel mai râvnit și dorit simbol – cel al Imunității, cel care le asigură liniștea pentru cel puțin încă o săptămână în competiție. A fost o seară în care dezamăgirile au atins cote înalte, fericirea s-a transformat în lacrimi și ambiția a ajuns tot mai sus. Totul doar la Survivor!  

Jocul de Imunitate le-a pus față în față pe unele dintre cele mai bune prietene în confruntări precum cea dintre Bianca și Carmen, Porkolab și Moromete, dar și pe unii dintre cei care s-au învățat să se întâlnească pe traseu, precum Dan și Robert sau Robert și Ștefania. În final, câștigătorul a fost, și săptămâna aceasta, tot Robert, care a oferit o declarație surprinzătoare: ”V-am zis că am dus colanul doar la spălat?”. 

„Încercam să echilibrez balanța. Am simțit o presiune foarte mare. Sunt vizată să plec acasă”, a spus Bianca după ce a pierdut la limită confruntarea din jocul final cu 2 la 1 în fața lui Robert. Cu multe emoții, strategii și gânduri despre cum vor merge voturile, cei nouă concurenți s-au îndreptat spre Consiliul de Nominalizare. Acolo, Porkolab a oferit una dintre cele mai sincere păreri despre colegii ei: „Premiul face ca fiecare să se gândească cum e mai bine să se comporte”. 

La decizia celor de acasă au ajuns Bianca, nominalizată de grup și Krișan, propus de către fostul lui coleg de echipă, Robert. Nici unul dintre cei doi nu s-a arătat cu adevărat surprins de nominalizare, așa că fiecare a pledat motivele pentru care ar merita să rămână și pe mai departe.

Diseară, urmează să vedem care vor fi ecourile în tribul Taino după nominalizările făcute. Se pare că între foștii Războinici există deja prima separare clară: ”au început să mă ridice la filu și să tragă în mine”, va declara Krișan. În plus, fostele Faimoase simt că sunt tot mai expuse și trebuie să ia anumite decizii pentru etapele care se apropie. De altfel, Bianca va sublinia ce simt ele: ”mi vine să plâng pentru că nu mi se pare corect”. 

O nouă șansă de a primi un semn de acasă, de această dată sub forma unui gust care-i va emoționa și le va aminti de viața lor, de oamenii dragi și de tot ce au mai frumos. Cine vor fi căpitanii, cum își vor forma echipele și cine va câștiga, vom descoperi în doar câteva ore la Jocul de Comunicare. 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție puternică din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni