După primul joc de Imunitate în noua formulă, Vulturii vor pierde un membru al echipei: Doru, Mihaela sau Alexandra!

După primul joc de Imunitate în noua formulă, Vulturii vor pierde un membru al echipei: Doru, Mihaela sau Alexandra!
Autor: Alina Popa
Data: 12 Aprilie 2022

Vulturii și Tigrii. Cele două echipe formate duminică seara, după un joc de volei ce nu anunța marea surpriză ce urma a fi anunțată.

Aseară, acestea au trebuit să învețe ce înseamnă adaptarea, ce presupune să lupți cot la cot cu cel pe care voiai să-l depășești și să te concentrezi să-l învingi pe cel cu care băteai cuba la fiecare punct adus. Dar așa este la Survivor România! Nicio zi nu seamănă cu alta și nicio provocare nu este ușoară! 

Pentru prima dată, cele două triburi au intrat pe traseu pentru cea mai importantă miză a săptămânii: Imunitatea și asigurarea păstrării unui loc în competiție. De ambele părți, echipele își doreau să nu piardă niciun coechipier și sperau să arate că noua formulă este cea câștigătoare. Pe traseu, lupta a fost pe alocuri echilibrată, în ciuda unui scor final de 8 la 4 pentru Tigrii. 

De pe traseul colectiv, echipa Vulturilor a mers direct pe cel al luptei individuale. Acolo, Elena Chiriac și Blaze au reușit să obțină victorii importante care le-au asigurat ocazia de a nominaliza pe cineva, dar și de a nu putea fi votați să meargă acasă. În urma discuțiilor și a voturilor exprimate, trei concurenți au ajuns la votul telespectatorilor: Alexandra Duli, Doru Răduță și Mihaela Stan. Rezultatul îl vor afla curând! 

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 23.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 13.1% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură primul Joc de Imunitate cu noile echipe, iar în minutul de aur, la ora 21:41, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe Survivor România!  

Au început să se cunoască și să formeze echipe în noile formule, așa că lupta merge mai departe! În această seară, Vulturii și Tigrii reintră pe traseu pentru o miză importantă: șansa de a comunica cu cei de acasă. Cine va reuși să câștige recompensa și să aibă parte de o creștere a motivației de la cei dragi, vedem curând. 

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, emisiunea online în care se discută cele mai importante momente din ediția de pe TV, doar pe VOYO, imediat ce se încheie ediția de pe TV! 

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți vedea care va fi noul concurent care va părăsi competiția! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies