• PRO TV
  • Cristi Borcea a dat fuga la iubita lui, Alina Vidican, la Miami! Vezi ce zice viitoarea lui soacra! VIDEO

Cristi Borcea a dat fuga la iubita lui, Alina Vidican, la Miami! Vezi ce zice viitoarea lui soacra! VIDEO

Cristi Borcea a dat fuga la iubita lui, Alina Vidican, la Miami! Vezi ce zice viitoarea lui soacra! VIDEO

La o zi dupa ce a depus actele de divort tinandu-se de mana cu inca sotia lui Mihaela, Cristi Borcea a plecat cu noapte-n cap la Miami, joi, 28 aprilie, ca sa fie cu iubita lui, Alina Vidican, cu care are o relatie de sapte ani si jumatate.

Cristi Borcea se simte deja un barbat liber, insa nu vorbeste inca despre nunta lui cu top modelul Alina Vidican; o face viitorul lui nas, Gigi Becali, care spune ca povestea dintre dinamovist si tanara nascuta pe 26 martie 1984 are ceva din aceea dintre Romeo si Julieta. Alina, nemaisuportand duplicitatea iubitului ei - insurat, la casa lui, si cu trei copii -, ar fi amenintat cu sinuciderea, dupa cum sustine viitorul ei nas de cununie.

Pe un site de planificare a nuntilor din Statele Unite, Alina Vidican a postat informatiile conform carora s-a logodit cu Cristi Borcea pe 24 octombrie 2010, la Paris, si ca urmeaza sa se casatoreasca pe 11 iunie anul acesta, in tara.

Pana atunci, Alina isi vede de viata ei in super lux, la Miami, in apartamentul achizitionat in 2008 si care la vremea respectiva a costat aproximativ 500.000 de dolari. Ea si Cristi figureaza ca proprietari, sub numele de familie Borcea.

Acum o saptamana cand am vorbit cu Alina Vidican, facea plaja in Miami”, a spus Catalin Botezatu, prin telefon. Designerul o stie pe Alina de pe cand aceasta avea 16 ani si lucra cu agentia MRA.

Este o femeie superba, o bruneta de 1,80m. Nu cred ca Alina Vidican ar renunta la modeling pentru Cristi Borcea”, a mentionat Catalin Botezatu incercand sad ea o explicatie pentru faptul ca top modelul s-a retras din lumea prezentarilor de moda si se ocupa acum de afaceri.

Viitoarea soacra a lui Cristi Borcea nu este prea optimista in ceea ce priveste relatia fiicei ei cu dinamovistul, insa este foarte ferma in a sustine ca Alina nu a destramat nicio familie - “Care familie Borcea?”.

In plus, Mariea Vidican spune ca Borcea si-a batut joc si de nevasta lui, Mihaela, si de fiica ei, Alina, iar in privinta unei posibile nunti, femeia nu stie raspunsul.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni