• Emisiuni
  • MasterChef
  • Porecla care te va face sa razi cu lacrimi. Cum i se spune lui Chef Sorin Bontea

Porecla care te va face sa razi cu lacrimi. Cum i se spune lui Chef Sorin Bontea

Porecla care te va face sa razi cu lacrimi. Cum i se spune lui Chef Sorin Bontea

Pe cat par de duri la exterior, pe atat de simpatici se dovedesc a fi cei trei jurati de la "MasterChef".

Invitati in emisiunea ApropoTV cu Andi Moisescu, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au povestit cu umor ce porecla a capatat Sorin Bontea, considerat "cel mai dur" dintre ei.

Astfel, Florin Dumitrescu a marturisit ca Chef Sorin este poreclit "mica sirena".


"MasterChef", sezonul 3 - din 18 martie, prinde gustul competitiei, in fiecare marti de la 20:30!


Cum si-a inceput Sorin Bontea cariera


Sorin a fost inspirat de mama sa, care a fost bucatareasa la o gradinita. Si el si-a inceput cariera devreme, undeva prin toamna lui ’86, cand avea doar 16 ani, si a pornit de jos, trecand prin toate etapele care formeaza un Chef desavarsit.

A inceput prin a curata tone de cartofi, apoi a intrat intr-un restaurant chinezesc, unde a lucrat cinci ani. Dupa aceasta perioada a plecat pe un vas de croaziera, unde a gatit pentru echipaj.

A inceput ca asistent bucatar si la fiecare nou contract era avansat pana a ajuns bucatar prim. A trecut prin toate sectiile, a gatit pentru toate natiile, pentru toate gusturile.

Pentru ce personalitati a gatit

Din fiecare experienta a invatat cate ceva si chiar si acum cel mai fericit este cand oamenii se ridica multumiti de la masa: "Ce poate fi mai placut pentru un Chef decat momentul cand oaspetii iti multumesc pentru bucuria de a petrece o seara savurand preparatele facute de mana ta?"

Ca si ceilalti doi jurati de la "MasterChef", si Sorin a lucrat la cele mai bune restaurante de lux din Capitala, anul trecut restaurantul sau fiind declarat cel mai bun restaurant cu specific strain din Bucuresti. A reusit sa-i impresioneze cu preparatele sale pe Nicolas Cage, pe fetele Madonnei sau pe Roger Moore.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni