BMW iX aduce viitorul mai aproape. Ce oferă puterea electrică ghidată de inteligență

BMW iX aduce viitorul mai aproape. Ce oferă puterea electrică ghidată de inteligență
Data publicarii: 29 Octombrie 2021
Data actualizare: 29 Octombrie 2021
Piața mobilității electrice sustenabile este în plină expansiune, iar marii producători de autoturisme ne vin în întâmpinare cu tot mai multe modele care se aseamănă tot mai mult cu cele din filmele SF. 

Cel mai bun exemplu pentru această afirmație este noul iX al BMW Group, primul model dezvoltat special pe o nouă platformă, ce va eclipsa această inedită dimensiune.

Datorită tehnologiei sale eDrive şi a propulsiei pur electrice cu tracțiune integrală, noul BMW iX beneficiază nu numai de o autonomie excepțională, dar și de o accelerație asemănătoare modelelor de curse. În plus, sistemul inteligent de operare BMW ID8 se actualizează în permanență şi poate fi operat intuitiv printr-un display curbat de înaltă rezoluție, care ne duce cu gândul la bordul unei nave spațiale. Într-un confort luxos, adus de materiale naturale de cea mai bună calitate și tehnologii invizibile, ”Shy Tech”, nici mobilitatea digitală nu a fost uitată, BMW iX fiind totodată și primul autoturism din gama premium ce dispune de conectivitate 5G.

Citește continuarea pe www.yoda.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies