(P) Implant dentar într-o singură zi - servicii de nota 10 de la Dental Premier!

(P) Implant dentar într-o singură zi - servicii de nota 10 de la Dental Premier!
Autor: Mihai Burlacu
Data: 11 Decembrie 2019
Atunci când este pusă în joc dantura noastră, este de la sine înțeles că ne dorim să dispunem doar de servicii care îndeplinesc standardele calității. În astfel de situații nu se admit greșeli sau orice fel de abateri, prin urmare clinica la care apelăm trebuie să fie pregătită pentru a ne oferi servicii conforme așteptărilor noastre.

Pentru publicul din București și nu numai, Dental Premier este clinica stomatologică ce oferă de fiecare dată servicii de nota 10. Totul a pornit de la pasiunea uriașă pentru implantologie şi chirurgie orală, şi dorinţa de a ajuta cât mai mulţi oameni pentru a-şi recăpăta zâmbetul. Astfel, în ultimii ani, Dental Premier a devenit un nume cu ecou pentru publicul de pretutindeni.

Feedback-ul clienților este cel care atestă profesionalismul clinicii Dental Premier

Clinica stomatologică Dental Premier a făcut fericiți în ultimii ani peste 11.700 de pacienți. Totodată, echipa de specialişti în implantologie şi chirurgie dento-alveolară a realizat peste 2.500 reabilitări totale complexe la mandibulă și maxilar, dar și peste 19.200 implanturi inserate cu succes.

Se poate spune că întocmai feedback-ul și aprecierea pe care o primesc constant din partea publicului îi face să își dorească să evolueze constant, să ofere în permanență doar cele mai bune servicii. Pentru ca acest lucru să fie posibil, întreg personalul de medici participă constant la cursuri internaționale renumite în S.U.A., Franța, Anglia, Germania, Austria, Monaco, Italia, Ungaria și nu numai. Astfel, specialiştii clinicii rămân mereu în strânsă legătură cu tot ce este nou în domeniul stomatologic, în care activează cu mare dedicare şi pasiune.

Certificatele de excelență pe care Dental Premier le deține!

Aceeași clinică stomatologică se poate mândri cu Certificatul de Excelență Fast & Fixed by Bredent, pe care echipa de experți în implantologie și chirurgie dento-alveolară l-a primit. Un alt certificat, și anume, Certificatul de Excelență Dentspy Sirona – liderul mondial în tehnologie dentară, atestă că această clinică îndeplinește standarde înalte internaționale ce privesc în mod direct profesionalismul, tehnologiile şi aparatura “High Tech Dentistry” cu care lucrează.

Implant dentar într-o zi - detalii interesante despre acest serviciu!

Implantul dentar este cea mai bună metodă de a înlocui un dinte pierdut sau care nu mai poate fi salvat. Acesta este o piesă din zirconiu, titan sau alt material, care va înlocui rădăcina dintelui lipsă. Medicii specialişti de la Dental Premier folosesc exclusiv implanturi dentare 100% biocompatibile, cu încărcare imediată, care se integrează cu succes în organism. Totodată, aceștia au studiat implantologia şi chirurgia dentară în occident, iar în momentul de față participă constant la cursuri internaționale de actualizare a informațiilor sau perfecționare, congrese, workshop-uri, simpozioane și nu numai.

Pe langă rolul de bază de înlocuire a rădăcinii dintelui lipsă, implantul dentar oprește atrofierea osului și previne retracția gingiei, dar și îmbunătățește vizibil aspectul estetic al danturii. În cazul implanturilor cu încărcare imediată, dacă situaţia pacientului permite, se pot încărca în aceeaşi zi (sau maxim 24 de ore, în funcţie de situaţie) cu lucrări fixe provizorii, astfel încât pacientul beneficiază de dinţi ficşi pe toată durata tratamentului, putând să mănânce şi să zâmbească normal.

Etapele implantului dentar

1. Etapa de pregătire

Această etapă este caracterizată de mai mulți pași și anume consultarea pacientului, efectuarea radiografiilor, măsurarea și inserarea virtuală a implantului, dar și aprecierea stării de sănătate prin analize de laborator precise.

2. Etapa chirurgicală

Acesta este momentul în care se realizează inserarea implantului în osul maxilarului sau mandibulei. Un implant dentar nu necesită mult timp pentru a fi realizat – aproximativ 20 de minute, dacă osul este suficient. Durata operațiunii poate crește odată cu cantitatea de os ce trebuie adăugată sau cu alte procedee suplimentare necesare. Pentru a realiza implantul dentar se folosește de obicei anestezia locală. Bineînțeles, în cazul în care pacientul are nevoie de mai multe implanturi, iar durata intervenției este direct proporțională cu acest lucru, se poate apela şi sedarea conştientă (inhalosedarea) sau la anestezia generală – Dental Premier colaborează cu un medic anestezist care se va ocupa de acest lucru.

3. Etapa protetică

Dacă situaţia permite, implantul se poate încărca în maxim 24 de ore cu o coroană dentară fixă provizorie. Amprentarea se realizează computerizat, fără disconfort, rapid şi precis, cu ajutorul unui scanner intraoral CEREC 3D CAD/CAM, astfel încât pacientul poate să vadă încă dinainte cum vor arăta viitori dinţi ficşi (atât cei provizorii, cât şi cei finali). După proiectare, dinţii sunt realizaţi din blocuri integrale de compozit, ceramică sau zirconiu cu ajutorul unei freze speciale conectată la computer.

După realizarea acestor operațiuni se așteaptă între 2 și 6 luni – timp în care se realizează osteointegrarea, adică implantul se fixează perfect în os, urmând ca pacientul să revină pentru coroana sau lucrarea fixă definitivă. Între timp, se poate bucura de un zâmbet natural, graţie implanturilor rapide şi lucrărilor fixe provizorii, care arată exact ca o lucrare finală.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat că un implant dentar poate rezista și mai mult de 20 de ani, aceasta dacă este îngrijit corespunzător, iar persoana în cauză se prezintă periodic la cabinet pentru a beneficia de igienizări profesionale.

Pentru mai multe detalii care privesc acest serviciu, dar și celelalte pe care Dental Premier le prestează cu plăcere, cei interesați sunt invitați să acceseze dentalpremier.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO