Nicu Bocancea dezvăluie trendurile de Halloween în materie de dovleci „înfloriți”

Nicu Bocancea dezvăluie trendurile de Halloween în materie de dovleci înfloriți
Citeste mai mult despre: Nicu Bocancea, dovleci, Halloween,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Octombrie 2021
Data actualizare: 15 Octombrie 2021
Nicu Bocancea, master florist internațional, desemnează dovlecii încărcați și înfrumusețați de flori multicolore ca fiind HIT-ul toamnei în materie de aranjamente florale cu magnet la public, mai ales în perioada de Halloween.

Mici sau mari, cu „pălărie” sau fără, îmbrăcați în ceară, în vopsea aurie, argintie sau colorați în fel și chip, dovlecii de toamnă pot fi suportul natural ideal care să găzduiască o varietate de flori, fie colorate, fie simple și elegante, într-o singură nuanță.

„Ne place să ne jucăm cu natura și cu frumusețile ei, iar toamna este parcă cel mai jucăuș anotimp dintre toate datorită belșugului de flori, crengi și frunze multicolore, plante, ghinde, culori, accesorii naturale pe care le putem mixa într-o infinitate de moduri. Dovlecii colorați și vii sunt o bucurie pentru oricine și au calitatea de a putea fi versatili, după dorință, atât eleganți, cu tușe metalice, încărcați de flori albe simple, dar și veseli și zâmbitori”, declară Nicu Bocancea, care a creat alături de echipa sa de floriști o întreagă colecție de toamnă pentru iubitorii de flori și de aranjamente speciale.

Pe lângă dovlecii îmbrăcați în albastru, galben, verde sau argintiu, accesorizați în cele mai mai colorate note ale imaginației și ale naturii, toamna îl provoacă pe Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internațional, la experimente florale: „Coronițe din frunze, cu accesorii din ghinde, nuci sau alune, aranjamente în coșuri de rachită sau în vase din ceramică arsă, cutii în diverse forme, încărcate de felurite flori și plante, buchete de dimensiuni diferite, toate în culori ruginii de toamnă, cu tente glam sau rustice. Ele sunt doar parte din ”comorile” noii noastre colecții de toamnă ce se adresează oamenilor din întreaga țară, dar și de peste hotare, cărora le este dor de România și de culorile ei”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies