(P) Adevărații profesioniști în materie de șeminee, vin de la Sibiu!

(P) Adevărații profesioniști în materie de șeminee, vin de la Sibiu!
Autor: Maria Rusu
Data: 13 August 2020
Când vine vorba despre construcția unui semineu pe lemne, a unui termoșemineu, a unei sobe sau centrale pe lemne, pe lângă un dispozitiv de încălzire performant, va fi nevoie obligatoriu, și de expertiza unei echipe de meseriași profesioniști, hornari autorizați sau meșteri cu experiență dovedită în domeniu, care să îți furnizeze servicii de calitate, sigure și mai ales, durabile.

Indiferent de tipul sau componentele care intră în structura soluției alternative de încălzire  (un șemineu, o sobă modernă sau un burlan centrala lemne) trebuie să vă asigurați că acestea sunt performante, sigure și de calitate verificată. O atenție crescută trebuie acordată inclusiv unui coș de fum care, va asigura evacuarea corectă a gazelor generate în urma arderii combustibilului, fiind esențial ca serviciile la care apelați (instalare, curățare, întreținere) să fie executate tot de către profesioniști. Și pentru că este una dintre cele mai importante piese ale sistemului termic, coșul de fum trebuie să fie foarte bine construit și racordat în siguranță la sursa de căldură. 

Construcția șemineelor și instalarea coșurilor de fum trebuie făcută cu responsabilitate și în deplină siguranță pentru integritatea locuinței și sănătatea familiei tale. În caz contrar, te vei pune în situația inutilă de a risca pierderea bunurilor tale, și în cele mai negre scenarii, chiar viața persoanelor dragi. Universul soluțiilor alternative este unul fascinant, care promite o sumedenie de beneficii, atât funcționale, cât și estetice, mai ales când ne referim la modelele de seminee electrice sau cele decorative pe bază de combustibil bio. Tocmai de aceea, specialiștii sibieni de la PEFOC, companie cu renume și peste 20 ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor de încălzire neconvențională, ne  recomandă să nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitatea sursei termice, a coșurilor de fum și a serviciilor de montaj 

Atenție la cine apelați – nu toți meseriașii sunt de încredere sau profesioniști. În acest articol îți prezentăm o echipă de meșteri calificați și cu experiență. Echipa PEFOC și partenerii lor de încredere din întreaga țară, vă vor oferi servicii promte și de calitate superioară. Așadar, indiferent de județul în care vă aflați, vă veți putea bucura de produse și servicii cu adevărat profesionale. 

Pentru cei mai pretențioși, echipa de meseriași se ocupă și de construcția și instalarea șemineelor pe gaz, care se bucură în ultima perioadă, de o popularitate în continuă creștere printre clienți. Cu reglaj prin telecomandă, aceste modele nu necesită curățare, însă implică o responsabilitate mare în etapele de montaj, astfel, vei avea nevoie de ajutor profesionist pentru montajul și punerea în funcțiune, fără nici un fel de risc. Reușita lucrărilor de construcție este garantată de finisajele realizate cu materiale premium: plăci din silicat de calciu, plăci de vermiculită, adezivi și mortare refractare termorezistente și ignifuge - dedicate special sistemului termic și procesului de izolare și finalizare a construcțiilor, în condiții optime de siguranță și funcționalitate.

Alegerea, instalarea și punerea în funcțiune al unui șemineu, necesită așadar, întregul suport și expertiza unor profesioniști desăvârșiți, precum sunt și cei care formează echipa PEFOC. Aceștia beneficiază de toate calificările și experiența necesare domeniului termic, fiind instruiți periodic la traininguri și cursuri de specialitate susținute, atât în țară, cât și în țări cu o tradiție recunoscută precum, Germania, Cehia sau Polonia.

Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” firma sibiană este printre singurele companii de specialitate din România, capabile să furnizeze din stocul propriu, produsele și materialele legate de montajul șemineelor, oriunde în țară, deplasându-se acolo unde este nevoie sau punând în contact clientul, cu alte echipe de parteneri sau colaboratori locali de încredere.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO