(P) De ce este important să te informezi înainte să te joci la cazinou

(P) De ce este important să te informezi înainte să te joci la cazinou
Citeste mai mult despre: cazinou, pacanele, selectie pacanele,
Data publicarii: 23 Septembrie 2021
Data actualizare: 23 Septembrie 2021
Jocurile de noroc sunt o activitate destinată timpului liber, în care este nevoie să faci investiții dacă îți dorești să obții și câștiguri. Din moment ce este nevoie să te implici financiar, este recomandat să ai grijă la sumele pe care le rezervi acestui hobby, dar și să îți faci alegerile cât mai informat. 

Așadar, când alegi cazinoul sau jocul la care vrei să te distrezi și să-ți testezi norocul, este indicat să ai în vedere câteva detalii extrem de importante. Asigură-te că îți vei desfășura activitatea la un operator licențiat de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Ulterior, consultă lista de păcănele top aici și vezi cam ce titluri te atrag mai mult. 

După ce ai ales câteva video sloturi, care te încântă vizual, dar și din punct de vedere al tematicii, este timpul să vezi specificațiile lor tehnice. 

Criterii principale de selecție a păcănelelor

Este foarte important să te distrezi la un cazinou, să te simți bine, indiferent dacă ai norocul de a obține, sau nu, și câștiguri. Așadar, reține câteva titluri care ți se par interesante, vezi care este tematica lor, stilul în care sunt redate vizual și cam ce efecte grafice au. Ulterior, iată ce este bine să ai în vedere:

Valoarea RTP-ului 

Procentul Return to Player este o valoare estimativă care este dată de producătorul jocului. Ea semnifică cât ai putea primi înapoi în urma mai multor rotiri, din suma pe care ai investit-o. Cu cât RTP-ul este mai mare, cu atât jucătorul are un avantaj mai mare, putând să câștige mai mult. 

În mediul online, este considerat că păcănelele au o valoare medie a RTP-ul de 96%, foarte puține ajungând la peste 98%. Este imposibil ca un video slot să aibă RTP-ul de 100% deoarece înseamnă că operatorul nu ar mai avea niciun avantaj. 

Volatilitatea

Pe lângă RTP, este bine să ții cont și de variația unui joc, adică de volatilitatea sa. Ea poate să fie mică, medie sau mare, influențând valorile pe care le poți obține, dar și periodicitatea apariției premiilor. Spre exemplu, o volatilitate mică înseamnă că vei obține frecvent câștiguri micuțe, în timp ce o volatilitate mare înseamnă că vei obține rar, câștiguri măricele. 

Atât RTP-ul, cât și volatilitatea, sunt informații de care este bine să ții cont când alegi jocul în care vrei să investești, însă ele nu reprezintă garanții. De exemplu, dacă mizezi 100 RON într-o anumită păcănea care are o volatilitate mică și un RTP de 97%, nu înseamnă că din x rotiri vei obține câștiguri de fiecare dată sau că ele au o valoare care să-ți aducă profit. Înseamnă, însă, că există șansa de a avea parte de rezultatele dorite, NU că se va întâmpla sigur.

Păcănelele sunt jocuri ce se bazează 100% pe noroc, de aceea este imposibil să știi ce-ți va aduce o rotire. Pentru a-ți face o idee de cam la ce să te aștepți, poți să te informezi, să vezi ce specificații tehnice are video slotul, iar în funcție de asta să îți gestionezi cât mai bine bugetul pe care-ți permiți să îl aloci acestei activități. 

Modalități suplimentare prin care să-ți influențezi șansele de câștig la păcănele 

Există mai mulți factori care îți pot influența modul de joc, dar și șansele de câștig. Iată ce este bine să mai ai în vedere când alegi video sloturi online în care vrei să faci și investiții:

Funcțiile disponibile în jocuri - Multe păcănele au incluse câteva feature-uri extrem de utile, care nu doar că vor aduce un plus de adrenalină și vor spori intensitatea gameplay-ului, dar pot să-ți crească șansele de a obține câștiguri sau premii mai mari. Spre exemplu, unele jocuri conțin: 

  • Rotiri care sunt activate de o anumită combinație de simboluri
  • Multiplicatori ce pot apărea aleatoriu pe role
  • Mini-jocuri în care poți găsi premii speciale sau care declanșează alte funcții
  • Opțiunea Gamble care îți oferă șansa să îți multiplici câștigurile
  • Contoare care sunt umplute de doar anumite simboluri, iar când sunt pline te răsplătesc cu bani sau Rotiri 

Beneficii oferite de cazinou - Majoritatea operatorilor licențiați își întâmpină noii membrii cu oferte. Atenție însă, toate sunt însoțite de termeni și condiții, reguli pe care este bine să le studiezi atent.

Așadar, după cum ai putut observa, există destul de multe elemente pe care este bine să le ai în vedere, înainte de a alege un joc de la un cazinou online în care să și investești. Ține cont de toate aceste caracteristici, făcându-ți alegerile asumat, după ce te-ai informat din surse sigure, după ce ți-ai făcut calculele și știi că îți permiți să riști suma pe care o vei investi.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!