(P) Este momentul să îți îndrepți atenția către un concept italian de încălzire cu ajutorul peleților economici

(P) Este momentul să îți îndrepți atenția către un concept italian de încălzire cu ajutorul peleților economici
Citeste mai mult despre: solutii incalzire, peleti, semineu,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Aprilie 2021
Data actualizare: 14 Aprilie 2021
Descoperă confortul inedit și căldura bazată pe sistemele de încălzire pe peleți care îți oferă inclusiv posibilitatea de a racorda dispozitivul termic, direct la caloriferele din locuința ta. În acest sens, specialiștii sibieni de la PEFOC cu peste 20 de ani de activitate în domeniul încălzirii alternative, comercializează o gamă completă de sobe moderne sau termoșeminee care combină ambianța deosebită a unui șemineu cu puterea unei centrale termice clasice, direct la tine acasă! 

Avantajele unei astfel de soluții eficiente reiese din faptul că, un termosemineu pe peleti nu necesită coș de fum, ci doar o evacuare specială cu întreținere minimă. Aceste dispozitive termice sunt durabile, foarte aspectuoase și au un randament termic crescut, fiind ideale pentru o locuință în stil clasic, rustic sau modern. Așadar, o sobă sau un termoșemineu care funcționează pe bază de peleți, se bucură cu adevărat de un design exclusivist care se potrivește în orice cămin, dar și de un consum redus de combustibil, randament termic foarte crescut și un proces de ardere ecologic și eficient.

Dacă te gândești la o alternativă de încălzire de calitate premium și randament superior, acasă ori pentru terasa restaurantului sau cafenelei tale și nu știi exact care ar trebui să fie alegerea potrivită, meșterii de la PEFOC ne recomandă un concept importat din Italia de la producători cu renume european și experiență vastă în domeniu. 

Gama Giada, reprezentantă de top a celor mai apreciate și vândute sobe pe peleți din portofoliul de soluții destinate încălzirii alternative a devenit extrem de populară printre clienți datorită accesibilității ca preț, a dotărilor de ultimă generație, dar și a designului modern, rectangular cu forme rotunjite frontal, menite să le confere o imagine contemporană și elegantă în același timp. 

Disponibile în 3 scheme cromatice (alb, negru și roșu) sobele de producție italiană Giada, oferă căldura necesară printr-un sistem eficient de ventilare al aerului din încăperea unde sunt amplasate, dezvoltând un proces de ardere ecologică, încadrat în clasa economică de consum energetic de tip A+. Astfel, acest model de sobă pe peleți se poate lăuda cu un consum redus de combustibil, dar și cu un randament sporit (90% - asemănător unei centrale termice standard), fiind mult mai facil de întreținut decât un semineu pe lemne clasic, grație arderii curate a peleților speciali.

Pe lângă rolul funcțional și randamentul superior, aceste sobe se bucură și de un design deosebit, încadrându-se cu mult bun gust și simț estetic, în aproape toate poveștile de amenajare: clasic, modern, vintage sau elegant, devenind astfel, o soluție versatilă de încălzire pentru sedii de firmă, locuințe moderne, case de vacanță sau pentru cabana din mijlocul naturii. Cu o greutate extrem de scăzută (aproximativ 50 de kg), soba italiană Giada este capabilă să încălzească un spațiu cu volumul de până la 200 metri cubi. Datorită aspectului compact, soba se montează cu ușurință în aproape orice tip de spațiu interior și poate fi racordată la orice sistem de evacuare.

Certificate în Italia, sobele din gama Giada sunt supuse periodic unor teste și verificări riguroase pentru a răspunde celor mai înalte standarde și cerințe din domeniu la nivel european, dovadă stând în cele 5 stele obținute la capitolul siguranță și funcționalitate, cu grijă la mediu și sănătatea celor din jur. Și pentru că vorbeam despre inovație, aceste sobe de tip șemineu, emană aer cald în încăpere, asemenea unor radiatoare performante și user-friendly, datorită afisajului digital și a modului automat de control și reglaj de la distanță, prin WI-FI. Grație acestei tehnologii de ultimă generație, vei avea la dispoziție o opțiune modernă și confortabilă de a seta nivelul dorit de căldură și multe altele, cu ajutorul unei aplicații de telefon care se poate instala chiar și după ce soba este deja funcțională.

PEFOC vă propune și alte modele de sobe și șeminee de calitate superioară, care funcționează pe bază de peleți, adaptate cu bun simț fiecărui buget în parte: gamele Karen, Adele&Alina sau modelul Primo15, dar și focare sau șeminee clasice pe lemne, șeminee pe gaz, alături de modelele de șeminee electrice sau decorative, cu bioetanol. O dată cu cel mai bun semineu pe lemne vei primi la pachet și servicii de asistență profesională și cele mai utile sfaturi în materie de încălzire alternativă. Și pentru că PEFOC se laudă cu o rețea vastă de parteneri, răspândită pe întreg teritoriul țării, transportul până la tine este gratuit și prompt, indiferent de zona în care locuiești.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies