(P) Gustă aromele autentice ale Italiei, direct la tine acasă, cu SuperMercato!

(P) Gustă aromele autentice ale Italiei, direct la tine acasă, cu SuperMercato!
Autor: Mihai Burlacu
Data: 02 Decembrie 2019
2015 a fost anul în care SuperMercato a apărut pe piața din România. Mai mult decât un magazin, acesta este un concept gândit pentru ca toți iubitorii stilului de viață italian să se poată bucura, în țară, de calitatea și renumele brandurilor premium importate din Peninsulă.

Această frumoasă poveste a bunului gust, în care s-a investit pe măsură, multă muncă, efort și pasiune, a început în Râmnicu Vâlcea, orașul din care s-a extins o afacere înfloritoare în cele peste 30 de magazine fizice din întreaga țară, mai ales datorită reacției pozitive a clienților foarte încântați de calitatea și diversitatea produselor propuse de către noi.   
Misiunea noastră este aceea de a reuși să facilităm accesul clienților noștri la produse de proveniență 100% italiană, pentru că, nu-i așa, nimic nu se compară cu gustul și aromele bucătăriei autentice peninsulare sau cu universul veritabil italian, al produselor de îngrijire personală. Gustul autentic al băuturilor, al uleiurilor de măsline, al pastelor sau al sosurilor de paste, eficiența dovedită a produselor pentru curățenia casei, precum și dorința de a folosi produse de îngrijire personală de calitate verificată, sunt doar câteva dintre motivele pentru a cumpăra din SuperMercato. Toată lumea cunoaște brandurile Barilla, Rio Mare, Mulino Bianco, Lavazza, Matilde Vicenzi, Coppini, însă calitatea italiană este dovedită a fi net superioară față de produsele care se găsesc în lanțurile de hypermarketuri din țară. La fel se întâmplă și cu detergenții sau cosmeticele: Dash, Dixan, Chante Clair, Tesori D’Oriente. În același timp oferim produse în premieră națională, pe care, probabil nu le veți găsi nicăieri în altă parte în România, precum noile branduri Quasar, Fiorillo, Dual Power, Smac și altele, la fel de performante calitativ.

Deși calitatea cere unele sacrificii din punct de vedere financiar, SuperMercato este un magazin italian aproape de clienți, care le înțelege nevoile și cărora le pregătește cu frecvență zilnică, promoții speciale la o sumedenie de produse superior calitative, din care nu lipsesc produsele destinate persoanelor cu anumite probleme de sănătate sau restricții alimentare: alimente fără gluten, fără adaos de zahăr, cu fibre extra sau fără sare. 

Și pentru că nu puteam uita de prietenii noștri necuvântători, magazinul nostru este distribuitorul unei game întregi de produse dedicate lor. Mâncare și suplimente pentru pisici și câini, respectând cele mai înalte standarde nutriționale, un răsfăț pe deplin meritat de aceste ființe speciale care ne asigură întotdeauna confortul emoțional si care nu cer nimic altceva la schimb, decât dragostea și grija noastră. 

Suntem conștienți de popularitatea mereu în continuă creștere a brandului și produselor noastre și tocmai de aceea, vestea bună este că pe lângă cele 32 de magazine fizice deja existente pe întreg teritoriul țării, planurile noastre pe termen scurt și mediu, includ o expansiune organică de până la 50 de magazine în România, astfel încât tot mai mulți clienți să aibă acces la beneficiile și calitatea incontestabilă a produselor originale importate din Italia. Pentru fanii produselor noastre care locuiesc în zone unde SuperMercato nu a reușit încă să ajungă, au soluția comenzilor on-line de pe site-ul oficial, unde pot găsi produsele exact ca și în magazinele fizice și le pot comanda virtual, de la distanță, din confortul propriei locuințe sau în pauza de masă, la birou. 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO