(P) Kit unghii de bază, avansați și profesioniști

(P) Kit unghii de bază, avansați și profesioniști
Data publicarii: 21 Septembrie 2021
Data actualizare: 21 Septembrie 2021
Există multe avantaje în a avea un gel pe unghii. Practic manichiura cu gel, în comparație cu lacurile obișnuite, este mult mai stabilă, ceea ce înseamnă că vei arăta impecabil mult timp și acest lucru este deosebit de important pentru doamnele ocupate. Dar, pentru a crea o manichiură cu gel, ar trebui să mergi la un salon de manichiură. Din fericire, astăzi poți cumpăra un kit unghii pentru începătoare sau pentru profesioniști. 

Este important să știi că există diferite categorii de kit-uri unghii cu gel. Există seturi de unghii cu gel pentru începători, avansați și profesioniști. Marele avantaj este prețul pachetului pentru kit-ul de start, deoarece acesta este de obicei mult mai ieftin decât cumpărarea produselor individual.

Kit unghii cu gel pentru întărirea unghiilor naturale

Kit-urile de start pentru unghii cu gel în versiunea de bază, conțin tot ce ai nevoie pentru o întărire naturală simplă a unghiilor. De îndată ce dorești să-ți faci singură unghii false, adică să le prelungești artificial, ai nevoie de produse suplimentare. Aceste seturi nu conțin șabloane sau produse pentru a extinde singură și a crea unghii cu gel.

Set unghii cu gel pentru extensii 

Extensiile de unghii pot fi modelate cu un un kit unghii de start. Majoritatea kit-urilor de start conțin un gel UV alb, astfel încât, pot fi create și modele tipice de unghii franțuzești. Dacă nu, există și kit-uri pentru unghii franțuzești special, care conțin toate gelurile și periile pentru designul clasic al unghiilor. Există, de asemenea, seturi de geluri care conțin toate culorile de gel UV de care ai nevoie pentru popularul aspect ombre.

Kit-uri complete pentru designerii de unghii

Kit-urile profesionale conțin un număr mai mare de instrumente pentru unghii. Aceste seturi de unghii cu gel sunt destinate în primul rând tuturor celor care doresc să se realizeze în sectorul proiectării unghiilor. Kit-urile conțin nu numai echipamentul de bază, ci și o gamă largă de accesorii, cum ar fi lămpile UV sau Led, o pilă electrică pentru unghii, geluri în multe nuanțe de culori și multe altele. 

O lampă UV sau Led este necesară  pentru uscarea gelului. Este important de știut că există și geluri care se usucă numai cu lampa UV sau Led. Gelurile UV sunt de mai multe feluri. Unul dintre gelurile de bază este primerul, care, ca prim strat, asigură o aderență mai bună. Al doilea strat constă de obicei dintr-un gel constructor care asigură stabilitatea unghiei. Top Coat este un gel de finisaj și este utilizat ca ultimul strat. Toate acestea pot exista într-un singur kit unghii, dacă ți le dorești. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies