(P) Nostalgie - o gamă de aragazuri premium de la ILVE este acum disponibilă și în România în magazinul online TechStore.Ro!

(P) Nostalgie - o gamă de aragazuri premium de la ILVE este acum disponibilă și în România în magazinul online TechStore.Ro!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Februarie 2021
Data actualizare: 25 Februarie 2021
Îți place să mănânci, dar și să gătești, însă atunci când intri în bucătărie ai impresia că ai două mâini stângi? Știai că dacă preparatele tale culinare nu ies nici pe departe așa cum îți imaginai, chiar dacă respecți întocmai rețetele, poate fi din cauza aragazului pe care îl folosești?

Există foarte multe tipuri de mâncăruri aproape imposibil de gătit perfect dacă nu dispui de un aragaz performant. Prăjiturile sunt doar un exemplu, dar lista poate continua și cu fripturi, tocănițe, sufleuri și o mulțime de alte produse. Același lucru l-au simțit și Eugenio Illoti și Evelino Berno, doi ingineri italieni care au creat brandul ILVE din dorința de a crea un aragaz profesional care să le permită a găti perfect orice fel de mâncare își doreau.

Primul aragaz ILVE a fost creat în anul 1952, iar de la el și până ce Eugenio Illoti și Evelino Berno au început să primească comenzi de electrocasnice asemănătoare de la clienți din întreaga regiuni și mai apoi și de peste hotare nu au durat decât câțiva ani.

Ce au deosebit aragazurile Nostalgie față de alte produse electrocasnice de același fel?

Nostalgie este o gamă de aragazuri deosebit de performante, dar în același timp și foarte ușor de folosit. În primul rând, ele sunt prevăzute cu mai multe arzătoare, ca de exemplu arzătoare cu două coroane, arzătoare cu ardere rapidă, arzătoare auxiliare și arzătoare pentru pește cu ajutorul cărora se pot pregăti orice fel de preparate. Dar asta nu este tot!

În funcție de model, aragazurile nostalgie pot avea și unul sau două cuptoare, cu interior smălțuit, sisteme de reglare a temperaturii și chiar și rotisor. Astfel, prăjiturile și orice alte preparate gătite la cuptor se pot găti perfect de fiecare dată.

La prima vedere, aragazurile ILVE ar părea niște aragazuri destinate strict pentru restaurante, cantine și firme de catering. Dar în realitate producătorii lor s-au gândit la ele inițial ca la niște aragazuri pentru uz casnic, iar dovada constă în faptul că sunt prevăzute cu sisteme de protecție pentru copii. Astfel, un aragaz ILVE este un aragaz sigur pentru indiferent de modul sau locul de utilizare.

De unde se pot achiziționa în România aragazurile ILVE din gama Nostalgie?

ILVE a lansat de-a lungul timpului mai multe game de aragazuri profesionale dintre care una din cele mai cunoscute și apreciate dintre ele este gama Nostalgie. Aceasta gamă a fost creată de Eugenio Illoti și Evelino Berno la aproape douăzeci de ani de la lansarea brandului și reprezintă chintesența eforturilor lor, dar și a ceea ce au învățat în materie de tehnologie de-a lungul fructuoasei lor cariere. Acum, această gamă poate fi cumpărată online de pe site-ul TechStore.Ro Magazin Electrocasnice, produsele sale putând fi comandate separat, dar și sub formă de set, cu hote asortate, de aceeași culoare ca și aragazurile. În ceea ce privește culorile, aragazurile din gama Nostalgie pot fi albe, negre sau albastre precum și verzi, roșii sau albastre, aducând un strop de culoare în orice bucătărie.

FULLSCREEN
(P) Nostalgie - o gamă de aragazuri premium de la ILVE este acum disponibilă și în România în magazinul online TechStore.Ro!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies