(P) Profită de ultima lună cu flori de primăvară și dăruiește flori în cutii!

(P) Profită de ultima lună cu flori de primăvară și dăruiește flori în cutii!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 28 Aprilie 2020
Data actualizare: 28 Aprilie 2020
Primăvara se îndreaptă cu pași repezi spre final, ceea ce înseamnă că mai avem foarte puțin timp să ne bucurăm de părțile ei frumoase. În primul rând, ne va fi dor de zilele cu temperaturi suportabile. Știm că vara este superbă, însă în zilele caniculare, tuturor ni se face dor de primăvară.

De asemenea, probabil nici tu nu te-ai bucurat anul acesta de peisajele deosebite cu dealuri verzi, presărate cu pomi roz și albi și nici de prea multe flori de primăvară. De aceea, îți propunem să profiți de ultima lună cu flori de primăvară, să îți decorezi casa cu aranjamente deosebite și să dăruiești persoanelor dragi flori in cutii de pe maisondor.ro. În continuare, îți vom prezenta preferatele noastre! 

Pentru cineva care iubește toate florile de primăvară, indiferent de culoarea sau de parfumul lor, îți recomandăm o Cutie Cu Zambile Roz, Frezii, Lalele Roz Și Albe. Aceasta conține cele mai frumoase flori de primăvară, printre care și parfumatele zambile, delicatele lalele și elegantele frezii. Împreună, formează un aranjament floral căruia cu greu îi poate rezista cineva. Având în vedere cromatica florilor, dar și semnificația lor, putem spune că această cutie cu flori poate fi daruită oricui, indiferent dacă este vorba despre persoana iubită sau despre cineva din familie ori o prietenă apropiată. 

În cazul în care persoana căreia urmează să îi dăruiești florile, adoră nuanțele de mov și de roz, îți sugerăm o Cutie Cu Cymbidium, Lalele Și Alstroemeria. Aceasta arată excelent și poate fi daruită cu ocazia unui eveniment fericit, cum este un botez sau nașterea unui copil, având în vedere semnificația culorii roz. Aranjamentul floral este compus din cymbidium mov, brassica roz, lalele roz, alstroemeria roz, genista, eucalipt, toate așezate cu grijă într-o cutie neagră, rotundă și elegantă, după priceperea și imaginația unui designer floral. 

Unele dintre cele mai frumoase flori pe care le poți dărui sunt cele galbene. Știm că nu au o reputație tocmai bună si sunt asociate cu gelozia. Însă, adevărul nu este acesta! Florile galbene semnifică bucuria și căldura, deoarece sunt asociate cu soarele. Așa că îți sugerăm să începi să daruiești flori în această nuanță și să vezi reacția celor dragi. În acest sens, îți recomandăm o Cutie Pătrata Cu Trandafiri Și Lalele Galbene. Suntem siguri că vei aprecia modul în care galbenul trandafirilor și al lalelelor contrastează cu verdele celorlalte flori folosite pentru a crea acest aranjament deosebit. 

Pentru persoanele care adora florile albe și pentru evenimentele care marchează noi începuturi, îți recomandăm să dăruiești o Cutie cu 39 lalele albe. Ce poate fi mai frumos decât delicatețea acestor flori, îmbinată cu eleganța unei cutii rotunde, negre, din cele mai bune materiale? Este cu siguranță un cadou deosebit și suntem siguri că oricine îl va primi, îl va aprecia în fiecare clipă. 

Rămânând în zona florilor albe, îți prezentăm și o Cutie Cu Trandafiri și Lalele Albe. Inocența acestor flori este completată de nuanțele deosebite ale matthiolei lila, clematisului mov și waxflowerului roz. Nu-i așa că arată superb? 

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că vei dărui cât mai curând flori persoanelor dragi din viața ta. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies