(P) Șansă de a câștiga un Ford Mustang Fastback la jocuri online cu doar 30 RON rulaj

(P) Șansă de a câștiga un Ford Mustang Fastback la jocuri online cu doar 30 RON rulaj
Autor: Maria Rusu
Data: 21 Septembrie 2020
Divertismentul online este tot mai dens în România, iar un sector relevant pe această piață este reprezentat de lumea jocurilor de noroc pe internet. Aici există distracție garantată de gama diversificată de jocuri cu performanțe tehnice ridicate, dar și șanse de a câștiga beneficii financiare.

Mai mult decât atât, adesea există campanii speciale în cadrul cărora se pot accesa beneficii extra, așa cum este cazul actualei promoții desfășurate de Vlad Cazino, cazinoul online românesc, concept inedit pe piața locală, dezvoltat de unul dintre operatorii de top din acest domeniu la nivel global.

Interesant este că actuala campanie nu presupune un cost direct pentru câștigarea de șanse pentru premiile pregătite de organizatori. Pur și simplu contează rulajul la jocurile de pe platforma Vlad Cazino, unde există oricum șanse de câștig asociat acțiunilor respective. Spre exemplu, un jucător se poate distra la sloturi, la bingo sau la mesele de ruletă și blackjack din secțiunea de live casino, poate sau nu să câștige acolo bani, dar în același timp primește fără costuri suplimentare și fără alte riscuri sau condiții tichete pentru participare la tragerile la sorți din campania „Câștigă VladMobilul sau 500.000 rotiri”. Se acordă un tichet pentru fiecare 30 RON rulaj. Dacă se înregistrează rulaj mai mare, se primesc mai multe tichete, ceea ce înseamnă mai multe șanse de câștig la extragerile săptămânale și la cea finală.

Campania promoțională „Câștigă VladMobilul sau 500.000 rotiri” este programată să se desfășoare în perioada 14 septembrie - 29 noiembrie.

 Marele premiu este impresionant și va ajunge clar la un jucător de pe vladcazino.ro, prin tragere la sorți: un automobil Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP în valoare de 45.500 Euro. Cum se poate câștiga acest premiu? Simplu, cu rulaj de 30 RON la jocurile eligibile din cazinoul online. 

Drumul spre premii începe cu autentificarea în contul de client de pe vladcazino.ro, unde participantul trebuie să acceseze secțiunea Promoții, să dea click pe „Câștigă VladMobilul sau 500.000 rotiri” și să se înscrie de pe butonul galben „Optați”. Dacă nu există deja un cont, se poate face unul în perioada campaniei, noul client bucurându-se de toate avantajele, inclusiv de avantajul de bun venit. Campania este adresată așadar tuturor românilor cu vârsta de cel puțin 18 ani. Jocul pe platforma Vlad Cazino este mereu sigur, performant, echilibrat, responsabil, căci compania care administrează portalul este licențiată local de către autoritățile române și în plus respectă și chiar promovează toate recomdările de etică în domeniu la nivel internațional.

Toamna asta cu Vlad Cazino poți avea în parcare mașina visurilor tale

Marele premiu al campaniei, automobilul Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP în valoare de 45.500 Euro, va avea un câștigător decis la finalul lunii noiembrie, participând la Marea Extragere toate tichetele generate pe perioada campaniei. Câștigătorul va fi contactat în termen de 3 zile de la finalizarea extragerii. Până la acel moment se vor opera însă alte 10 extrageri săptămânale. De fiecare dată, 300 de clienți vor împărți 50.000 de rotiri la sloturi online, în felul următor: 1000 de rotiri pentru locurile 1 - 5, 750 de rotiri pentru locurile 6 - 15, 500 de rotiri pentru locurile 16 - 30, 250 de rotiri pentru locurile 31 - 50 și 100 de rotiri pentru locurile 51 - 300. 

În concluzie, cei ce respectă pașii de participare menționați în regulamentul oficial al campaniei au parte de beneficii pe 3 nivele: mai întâi accesează o formă de distracție foarte plăcută (experiență intensă la sloturi și alte jocuri de cazino online), apoi pot să termine în avantaj financiar respectiva sesiune de joc, iar în cele din urmă primesc și șansa pentru un Ford Mustang Fastback sau pentru celelalte premii ale campaniei.

Licența nr. L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru Unibet (Germany) Limited, Level 6, The Centre, Tigne Point, Sliema, TPO 0001, Malta, valabilă din data de 1.09.2016 până la data de 31.08.2026.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies