(P) Totul despre fațete dentare cu Dr. Jona Yousif. Obține acum un zâmbet natural cu ajutorul House of Beauty Clinic

(P) Totul despre fațete dentare cu Dr. Jona Yousif. Obține acum un zâmbet natural cu ajutorul House of Beauty Clinic
Autor: Maria Rusu
Data: 20 Noiembrie 2020
Dacă ai auzit de cele mai multe ori în jurul tău spunându-se: “Zâmbetul este cel mai potrivit accesoriu”, atunci să știi că cel care a rostit această frază a avut dreptate! Și asta pentru că un zâmbet strălucitor, sănătos și frumos este cel care scoate oamenii din anonimat, redându-le încrederea în sine și capacitatea de a se bucura și a râde cu gura până la urechi.

Poți obține o dantură asemănătoare cu cele de pe marile ecrane în cabinetele ultra profesionale ale House of Beauty Clinic. Mai exact, alegerea unor fațete dentare de calitate superioară (din ceramică dentară sau compozit) te vor ajuta să uiți de acel zâmbet ușor gălbui și inestetic, fapt care te-a făcut atât de mult timp să nu te bucuri de momentele cu adevărat frumoase. Trăiește bucuria cu zâmbetul până la urechi și nu lăsa natura dinților tăi să-ți spună când să râzi!  

O dantură de vedetă nu este foarte greu de obținut, mai ales când te lași pe mâna profesioniștilor în cabinetele de top ale Clinicii House of Beauty Clinic, loc în care vei găsi răspuns nevoilor tale.

Ți-e frică de acea culoare extra albă a fațetelor dentare? Ajunge! Obține acum un zâmbet natural cu ajutorul Dr. Jona Yousif, de la House of Beauty Clinic

Acea culoare artificială pe care ai întâlnit-o în multe cazuri a fost doar alegerea pacientului. Dacă îți vei pune fațete dentare vei putea alege dintr-o varietate de culori care pot fi realizate pentru dinții tăi. Nu te teme că vei arăta nenatural pentru că împreună cu Dr. Jona Yousif vei găsi nuanța potrivită pentru tine. De asemenea, forma fațelelor este aleasă cu îndrumările medicului specialist. Nu vei putea avea orice formă pentru că aceasta este influențată de structura ta dentară și fizică, dar poți avea siguranța că va fi forma perfectă pentru fizionomia ta.

Principiul după care funcționează alegerea fațetleor dentare este cel al armonizării cu dinții naturali.  

Alegerea culorii potrivite o face medicul alături de  pacient, dar și de tehnicianul dentar, el fiind cel care se va ocupa de confecționarea piesei ceramice finale. Trebuie reținut faptul că realizarea formei nu depinde doar de medicul stomatolog, ci și de tehnicianul dentar care se ocupă crearea acestora.

Când știu că am nevoie de fațete dentare?

Ai nevoie de fațete dentare atunci când te confrunți cu următoarele probleme: dinții tăi au o culoare inestetică sau au diverse pigmentări de care nu poți scăpa, dinții tăi au o formă inestetică sau sunt foarte ascuțiți cu spații între ei, dinții sunt sparți, ciobiți sau au strungărețe, sunt prea evazați (ieșiți către exterior sau crescuți către interior), etc.

Pentru a te ajuta să iei decizia schimbării cât mai curând, Dr. Joana Yousif îți oferă cât mai multe răspunsuri la întrebările care te frământă legate de fațetele dentare.

Dacă ți-ai pus vreodată întrebarea în ce măsură ar putea afecta dinții naturali fațetele dentare află că: “fațete dentare nu afectează dinții care deja au probleme dentare, deoarece fațete sunt ca o protecție suplimentară pentru dinte”, ne informează domnul doctor Jona Yousif.

Nici atunci când vine vorba de rezistența fațetelor dentare nu trebuie să îți faci probleme deoarece Dr. Jona Yousif ne asigură că: “fațetele din compozit sau ceramică au o durată de viață de aproximativ 15-20 de ani sau chiar mai mult, singura problemă principală ar putea fi legată de  schimbările fiziologice prin care trece corpul uman. Cu alte cuvinte, după o perioadă de timp apare fenomenul de retracție gingivală indiferent dacă avem sau nu avem fațete. Atunci când retracția gingivală apare, fațetele dentare trebuie schimbate”. 

Dacă te gândești la posibile contraindicații în cazul fațetelor dentare este bine de știut faptul că: “Atâta timp cât tehnica de șlefuire a dinților și aplicare a fațetelor este corectă, nu există contraindicații. Dacă totul este făcut ca la carte atunci fațetele se simt ca și cum sunt dinții tăi naturali”, ne mai spune Dr. Jona Yousif.

Este normal să ai o serie de întrebări care să te macine mai ales în cazul unei schimbări ca acestea, iar dacă te-ai gândit vreodată dacă există posibilitatea ca mâncarea să intre pe sub fațetele dentare, medicul ne inforează că “niciodată nu trebuie să intre mâncarea pe sub fațetele dentare sau să existe spațiu între fațetă și dinte. Dacă există asemenea spațiu atunci o sa avem sensibilitate foarte mare”.   

Dacă iei decizia de a-ți pune fațete dentare, trebuie știut că acestea se pot aplica pe toți dinții sau doar pornind de la unul singur: “putem pune o singură fațetă și putem să punem între 20-24 de fațete, depinde de cazul clinic și de dorința pacientului din punct de vedere estetic”, ne informează Dr. Jona Yousif.

Și dacă încă nu ești suficient de convins că ai nevoie de fațete dentare, iată câteva beneficii de care te vei bucura dacă recurgi la această intervenție: vei avea un zâmbet perfect, vei obține forma dinților pe care ți-o dorești, totul se va întâmpla în scurt timp, vei avea o dantură extrem de rezistentă la pete și la mici traume, procedura este noninvazivă, nu îți va sensibiliza dinții și nici nu îți va afecta gingiile, mai mult decât atât, tratamentul nu este dureros!

House of Beauty Clinic este cea mai bună clinică stomatologică şi de estetică din Bucureşti, care şi-a câştigat binemeritatul loc întâi datorită lucrărilor de calitate efectuate şi a tehnicilor revoluţionare pe care le implementează pacienţilor.

Pentru a veni în sprijinul pacienţiilor care nu au alocată suma necesară restaurării dentare sau vor să îşi facă modificări estetice, House of Beauty Clinic a introdus modalităţi de plată accesibile: plata în rate cu ajutorul instituţiilor bancare partenere. Mai multe detalii aici.

FULLSCREEN
(P) Totul despre fațete dentare cu Dr. Jona Yousif. Obține acum un zâmbet natural cu ajutorul House of Beauty Clinic
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies