(P) Următorul film Justice League face încă un pas către lansare

(P) Următorul film Justice League face încă un pas către lansare
Autor: Maria Rusu
Data: 14 August 2020
Fanii filmelor cu super-eroi nu mai au mult de așteptat până la lansarea Zack Snyder's Justice League. Regizorul Zack Snyder a publicat pe contul de Twitter o imagine în care le arată fanilor că filmul este deja în post-producție. Pentru fanii seriei această veste este cum nu se poate mai bună și arată că lansarea programată să aibă loc la mijlocul anului 2021 rămâne în picioare. 

Zack Snyder este cel care trebuia inițial să regizeze și filmul din 2017, dar din cauza unei tragedii în familie el a renunțat. Astfel, acest rol a fost preluat de Joss Whedon. Totuși, fanii au creat petiții online prin care au cerut un nou film regizat de Snyder, iar acesta va apărea anul următor.

Mai multe detalii despre următorul film vor fi făcute publice de Zack Snyder pe 22 august, când va avea loc evenimentul DC FanDome.

Justice League se bucură de un real succes

Precedentul film Justice League, apărut în 2017, s-a bucurat de un real succes. A avut încasări de 657.9 milioane de dolari, la un buget de 300 de milioane de dolari.

În plus, în întreaga lume s-au vândut tricouri, căni și alte suveniruri cu super-eroii preferați, iar popularitatea ridicată a dus și la apariția unui joc de casino cu același nume, creat de compania Playtech. 

Cine vor fi Superman și Batman în noul film

Fanii seriei mai primesc o veste bună deoarece atât Ben Affleck cât și Henry Cavill au anunțat că se văd pentru mult timp de acum înainte în rolurile lui Batman, re-spectiv Superman.

Ben Affleck, actor cunoscut pentru pasiunea sa pentru pariuri și alte jocuri de noroc,  a fost pentru prima dată Batman în filmul "Batman v Superman: Dawn of Justice", apoi a continuat, tot în 2016, în Suicide Squad. Ultimul rol ca Batman l-a avut în Justice League, din 2017.

Existau ceva semne de întrebare în privința lui Henry Cavill, dar acesta a declarat recent că nu are de gând să se despartă de costumul lui Superman.

"Am pelerina încă în dulapul meu. Este a mea. Se întâmplă anumite lucruri și nu am renunțat la rol. Mai sunt multe de oferit, mai sunt o mulțime de povești de făcut. Superman trebuie să împartă justiția. Este important pentru mine", a afirmat Henry Cavill pentru Variety.

Simpatia lui Cavill pentru acest rol este evidențiată și de faptul că acesta a pus seri-os mușchi pe el pentru a juca în film. Cavill a preluat rolul lui Superman în 2013, în filmul Man of Steel. La un buget de 225 de milioane de dolari, Man of Steel a avut încasări la box office de 668 de milioane de dolari.

Ulterior, Cavill a jucat și în Batman v Superman: Dawn of Justice, din 2016, care a avut un buget și mai mare, încasările ridicându-se la un total de 873.6 milioane de dolari.

În fine, el a jucat și în filmul Justice League din 2017, dar prestația sa a fost destul de criticată, a avut și o nominalizare la Zmeura de Aur, motiv pentru care au și apărut aceste zvonuri că ar putea să nu mai fie Superman.

Din distribuția viitorului film mai fac parte Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman), Ezra Miller (Barry Allen / The Flash), Jasaon Momoa (Arthur Curry / Aq-uaman), Ray Fisher (Victor Stone / Cyborg), Ciaran Hinds (Steppenwolf), Jesse Eisenberg (Lex Luthor) și Ray Porter (Darkseid).

Filmul va apărea în 2021 și va fi distribuit de HBO Max.

Pentru fani faptul că Ben Affleck și Henry Cavill vor continua este însă o veste foarte buna, mai ales că primul se afla în negocieri pentru a juca și în alte filme. 

Licența nr. L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru NetBet Enterprises Ltd., str. Marina, nr. 209, Pieta PTA 9041, Malta, valabilă din data de 01 Iulie 2016 până la 30 Iunie 2026.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies