Renovezi? 5 motive pentru care să alegi gresie și faianță cu protecție antibacteriană

Renovezi? 5 motive pentru care să alegi gresie și faianță cu protecție antibacteriană
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Octombrie 2021
Data actualizare: 25 Octombrie 2021
Căminul tău trebuie să-ți ofere confort și siguranță, iar pentru a le obține nu e suficient să alegi locul perfect de locuire. Calitatea materialelor de construcție este esențială atunci când decizi să renovezi, să amenajezi sau să ridici o casă de la zero. Iată de ce trebuie să fii atent ce pui la temelia ei!

Ce bucurie trebuie să simți atunci când găsești gresie și faianță care se asortează perfect cu mobila de bucătărie ori cu obiectele sanitare din baie! O desfătare să le privești cum vin pe culoare, deși te-ai întrebuințat serios să găsești cele mai bune soluții de placare.

Însă, atunci când alegi gresia și faianța pentru casă trebuie să te întrebi ce ar face profesioniștii în amenajări interioare. Iar unul dintre răspunsuri e că pun siguranța familiei tale pe primul loc. Prin campania Plăci ceramice fabricate în vest. La Cluj. Din 1962, CESAROM® și-a propus să-ți ofere o mână de ajutor în alegerea celor mai bune soluții de „îmbrăcare” a pereților și pardoselilor.

Odată cu noua gamă de gresie și faianță CESAROM® safe+™ cu protecție antibacteriană pe viață, producătorul român de plăci ceramice, materii prime și materiale de construcții pune calitate, tehnologie și inovație în fiecare produs care iese din fabrică.

Iată de unde ar trebui să începi căutările când vrei să renovezi, să amenajezi sau să construiești de la zero casa la care ai visat mereu!

5 atuuri pe care le au gresia și faianța cu protecție antibacteriană

După ce i-am consultat pe cercetătorii germani, credem cu tărie că o casă devine căminul familiei tale atunci când îi oferă confortul și siguranța care nu pot fi nicicând negociate. În materie de plăci ceramice, elementul care contribuie substanțial la confortul celor dragi este crearea unui mediu de viață sănătos. 

Iată ce trebuie să știi despre gama CESAROM® safe+™!

Protecție antibacteriană superioară

Dacă iubești argintul, și-l porți în bijuterii, află că acest element din Tabelul lui Mendeleev are proprietăți antibacteriene inegalabile când intră în componența materialelor de construcții. Nanoparticulele de argint încorporate în glazura plăcilor de gresie și faianță CESAROM® safe+™ elimină activ 99,99% dintre bacterii și microbi, inhibă dezvoltarea mucegaiului și răspândirea bacteriilor.

Aceasta este cea mai mare calitate a unor plăci ceramice de top și principalul criteriu după care trebuie să le alegi.

Protecție 24/7 cu CESAROM® safe+™!

Protecția antibacteriană asigurată de noua gamă CESAROM® safe+™ este permanentă și nu afectează calitatea și nuanța plăcilor. Curios cum funcționează? 

Ei bine, tot procesul începe înainte de arderea plăcilor ceramice la temperaturi mari, cu tratarea acestora cu dispersie coloidală de nanoparticule de argint (AgNP). Nanoparticulele de argint eliberate pe suprafețe distrug proteinele agenților patogeni și fac imposibilă înmulțirea microbilor și bacteriilor. Acest lucru a fost testat cu succes în laboratoarele germane QualityLabs BT GmbH, în conformitate cu standardul special de evaluare a comportamentului bacteriilor pe astfel de suprafețe, ISO22916.

Aplicarea de nanoparticule Ag nu este o operațiune toxică, ea fiind obținută printr-o sinteză chimică verde, prietenoasă mediului. Astfel, te poți bucura de protecție 24 din 24, 7 zile din 7, în fața microorganismelor și bacteriilor.

Protecție indiferent de perioada zilei

Un atu imposibil de neglijat pe care-l au gresia și faianța de la CESAROM® este că nu necesită dispozitive UV pentru activarea protecției antibacteriene. Nanoparticulele de argint măresc proprietățile igienice și prospețimea spațiului indiferent de prezența razelor UV sau de perioada zilei.

Antibacterian pe viață

CESAROM® garantează protecție antibacteriană pe toată durata de viață a plăcilor sale ceramice care se montează atât la interior, cât și la exterior. Iar asta e valabil indiferent de anotimp sau condițiile atmosferice.

Prin arderea plăcilor CESAROM® safe+™ la 1200 C° se creează o barieră bacteriostatică, igienică, ce nu se degradează în timp. Nanoparticulele de argint rămân înglobate în plăci, inhibând proliferarea bacteriilor și a altor microorganisme.

În completarea plăcilor ceramice cu protecție antibacteriană, producătorul recomandă utilizarea chitului de rosturi CEMIX® SilverCol, care vine cu aceleași proprietăți antibacteriene.

Mediu mai curat și costuri de întreținere mai mici

Unul dintre cele mai mari câștiguri atunci când alegi gresie și faianță din gama CESAROM® safe+™ este reducerea costului de întreținere și curățare. Pe lângă protecția împotriva microorganismelor și bacteriilor, plăcile ceramice tratate antibacterian oferă un mediu mai puțin poluat prin reducerea consumului de agenți chimici agresivi de curățare. Astfel, o să te bucuri de aer proaspăt, fără mirosuri neplăcute, pe întreaga durată a zilei.

Gama de gresie și faianță CESAROM® safe+™ poate fi utilizată atât în spațiile interioare, cât și exterioare, indiferent de anotimp sau de condițiile meteorologice. Totodată, aceasta este potrivită atât pentru construcțiile rezidențiale, cât și nerezidențiale, precum hoteluri și restaurante, școli și grădinițe, cabinete medicale și laboratoare, birouri și instituții publice, piscine, spa și săli de fitness, spații comerciale sau toalete publice.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies