Valeriu Gheorghiță s-a gândit să implice maneliștii în campania de promovare a vaccinului anti-COVID-19

Valeriu Gheorghiță s-a gândit să implice maneliștii în campania de promovare a vaccinului anti-COVID-19
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Aprilie 2021
Data actualizare: 28 Aprilie 2021
Ceea ce la început părea doar o glumă poate deveni realitate! După ce Lucian Mîndruță a afirmat că maneliștii ar trebui implicați în campania de promovare a vaccinului anti-COVID-19, acum autoritățile au venit cu un răspuns oficial.

„În atenția dlui Tzancă Uraganu. Apel public: Bună ziua. Nu mă cunoașteți, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe YouTube că sunteți capabil să ajungeți la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da' fără vlagă. N-au mușchi la limbă. Ce vreau să vă rog: Nu vreți să va ocupați dvs, domnu' Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și dl. Selly va ascultă. Faceți, dom'le o manea! Ceva simplu”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook în urmă cu aproximativ o săptămână.

Reacția lui Tzancă Uraganu nu a întârziat să apară, iar răspunsul lui a fost total suprinzător: „N-a vorbit rău domnul Lucian! Marius de la Focșani, eu zic să facem hit despre vaccinări”, a scris manelistul pe contul său de Facebook.

Acum, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre decizia de a-i implica pe maneliști în promovarea campaniei.

„E un aspect la care mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ce privește vaccinarea poate să-și găsească locul în această campanie. Însă nu cred că trebuie să așteptăm o decizie de la nivel central, acest lucru se poate face individual. Fiecare, în comunitatea pe care o reprezintă, poate să susțină acest demers de vaccinare, pentru că nu cred că e cineva mulțumit cu această pandemie, cu atâtea restricții de luni de zile, cu toții suntem obosiți. Nu trebuie să ne uităm doar la persoane care au o popularitate foarte crescută, orice persoană vaccinată este un exemplu prin propria persoană”, a spus Valeriu Gheorghiță.

foto: Agerpres; Facebook Lucian Mîndruță, Instagram Tzancă Uraganu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: ”Doamna Kim instigă la... studiu”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!