Actrița Mary Mara a murit înecată într-un râu din New York

Actrița Mary Mara a murit înecată într-un râu din New York
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 28 Iunie 2022
Data actualizare: 28 Iunie 2022
Mary Mara, cunoscută pentru rolurile sale din „Law & Order” și „Spitalul de Urgență” a fost găsită decedată în râul St. Lawrence din New York.

Mary Mara a fost una dintre cele mai apreciate actrițe din „Law&Order”. Aceasta, la 61 de ani, a fost găsită decedată în râul St. Lawrence din New York. Potrivit primelor surse oferite de reprezentatul actriței, Mary Mara ar fi ieșit să înoate, însă curenții apei i-au adus sfârșitul. Actrița se afla la casa de vară a surorii sale.

„Trupul lui Mary a fost găsit în această dimineață în mult iubitul ei Râu St Lawrence. S-a înecat în timp ce înota. Mary a fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am cunoscut. Avea un simț al umorului minunat și o perspectivă unică asupra vieții. Încă îi amintesc prima dată când am văzut-o pe scenă în Mad Forest, în 1992. Era de-a dreptul captivantă, iubită și o să ne lipsească”, a declarat reprezentatul ei.

Poliția, ajunsă la fața locului, a constatat faptul că femeia s-a înecat deoarece nu existau urme de violență pe corp sau altfel de indicii care să susțină un al doilea scenariu. Cu toate acestea, cauza oficială se va afla după ce medicii vor prezenta rezultatele autopsiei. 

„Când echipajul de poliție, alături de pompieri și ambulanță au ajuns la locul indicat, au descoperit o femeie decedată în Râul St. Lawrence. Victima a fost identificată ca Mary T. Mara, 61 de ani, din Cape Vincent, NY.", au anunțat polițiștii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies