Gigi Hadid a născut. Modelul a postat prima imagine cu bebelușul

Gigi Hadid a născut. Modelul a postat prima imagine cu bebelușul
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 24 Septembrie 2020
Data actualizare: 24 Septembrie 2020
Modelul Victoria's Secret Gigi Hadid și iubitul ei, artistul Zayn Malik, au devenit părinții unei fetițe. Anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele sociale.

Zayn Malik (27 de ani) a fost cel care a dat vestea cea mare, publicând pe contul său de twitter o fotografie alb-negru în care o ține de  mână pe micuță. 

”Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Nu pot să exprim în cuvinte cum mă simt acum. Iubirea pe care o simt pentru acest mic om este dincolo de înțelegerea mea. Sunt fericit să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris artistul.

La scurt timp, a postat și Gigi (25 de ani) o imagine pe Instagram, cu mâna bebelușului și cea a lui Zayn. 

Fata noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. O iubesc mult”, a scris modelul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love????????

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Cu câteva zile în urmă, fanii au fost impresionați de mesajul adresat nepoatei pe care l-a postat tatăl magnat al modelului, Mohamed Hadid, pe Istagram. După ce oamenii l-au asaltat cu întrebări, Mohamed a decis să șteargă postarea: „Să știi că bunicul este mereu aproape, aș face orice pentru tine, draga mea.Când am auzit că ești pe drum, am zâmbit și am șters o lacrimă. Am plâns pentru că știam că inima mea îți va aparține întotdeauna”, este o parte din acea scrisoare. 

Gigi și Zayn sunt împreună din 2015, dar relația lor nu a fost niciodată stabilă, fie s-au despărțit, fie s-au împăcat din nou. Cu toate acestea, potrivit celor apropiați, modelul și-a dorit întotdeauna să întemeieze o familie cu Malik. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram gigihadid

Vezi și: FERMA - ORĂŞENI vs SĂTENI - Ediția 8


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies