Puya, lecție despre succes pentru fiica lui: „Ca să ai succes trebuie să răspunzi la următoarea întrebare”

Puya, lecție despre succes pentru fiica lui: Ca să ai succes trebuie să răspunzi la următoarea întrebare
Puya nu mai cântă cu Sișu. Pe vremuri formau trupa La Familia. FOTO: Facebook Puya © Scandalos Music
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Ianuarie 2020
Data actualizare: 16 Ianuarie 2020
Mai degrabă un tată „modelat” (de fiicele lui), decât un tată model, rapper-ul Puya are grijă să le trasmită fetelor sale cele mai bune învățături despre lume și viață. Cum ar fi această lecție despre succes.

Dragoș Gărdescu, pe care cu toții îl cunoașteți sub numele de scenă – Puya – știe ce vrea pentru cele 3 fiice ale lui. Rapper-ul a făcut schimbări importante în viața sa, de dragul familiei lui, căreia îi dedică mare parte din timp. Deși nu a renunțat la muzică, Puya face acum carieră și ca tată, modelat, ce-i drept, de fetele lui.

Artistul a avut recent o discuție serioasă cu fiica ea mare, Melisa, despre succes. Puya a provocat-o să răspundă la o întrebare serioasă și a postat tot dialogul pe Instagram. „Ca să ai succes trebuie să răspunzi la următoarea întrebare: Ce mi-ar face mie plăcere să fac pentru tot restul vieții mele, fără să mă plictisesc?”, a întrebat Puya.

Iată ce a răspuns fiica lui!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUYA (@puya_dragos) on

Puya, foarte atent cu fiicele lui

Puya este căsătorit din 2011 cu Melinda Gărdescu și împreună au 3 fete. De când a renunțat la proiectul muzical La Familia, rapper-ul s-a reinventat, s-a întors în cartierul în care a copilărit și se implică în creșterea fetelor sale.

Artistul spune că, mai presus de lucruri materiale, vrea să le transmită fetelor sale o educație sănătoasă, cum a primit și el.

„Moștenirea mea e că sunt aici pentru ei, așa cum a fost și tata, și tata lu’ tata, și tata lu’ tata lu’ tata. Bun, rău altul n-au. Vreau, așa cum au făcut și părinții mei, să le las o casă și cei 7 ani de acasă. Că fără astea două lucruri ești fiul ploii. În rest… să se descurcă”, spunea Puya într-un interviu pentru PROTV.RO.

Fotografii: Scandalos Music

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies