Sharon Stone, apariție răvășitoare la 63 de ani. Vedeta a pozat doar în lenjerie intimă pe coperta unei celebre reviste

Sharon Stone, apariție răvășitoare la 63 de ani. Vedeta a pozat doar în lenjerie intimă pe coperta unei celebre reviste
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 20 Aprilie 2021
Data actualizare: 20 Aprilie 2021
După ce în luna mai, anul trecut, Sharon Stone a pozat topless pentru revista Vogue Portugalia, de această dată vedeta din ”Basic Instinct” uimește cu un pictorial provocator în revista ELLE Spania. 

În vârstă de 63 de ani, Sharon Stone a câștigat mereu atenția fanilor cu senzualitatea ei inconfundabilă, dar și cu rafinamentul de care dă dovadă la orice apariție în public. Mamă a trei băieţi înfiaţi, Sharon Stone şi-a păstrat sex-appeal-ul de altădată și nu încetează să ne uimească cu pictorialele ei incendiare din revistele de modă. Recent, ea a apărut pe coperta ELLE Spania, doar în lenjerie intimă.
 

Fotograful Michael Muller, care a realizat pictorialul, a publicat o fotografie cu vedeta pe contul său Instagram, scriind în dreptul ei că ” este mereu distractiv să lucrezi cu Sharon Stone. 

Potrivit editorilor revistei, numărul din mai celebrează silueta feminină la toate vârstele, nețind cont de anumite standarde de frumusețe. Sharon Stone a publicat și ea pe contul ei de Instagram una dintre imaginile din revistă, în care își etalează picioarele interminabile, fiind îmbrăcată într-un palton verde și purtând pantofi negri, cu toc. 
 
 
Sharon a apărut și pe coperta ELLE Franța, în numărul din aprilie 2021, oferind un interviu despre viața personală și carieră. Aparițiile ei frecvente în revistele pentru femei sunt legate de cea mai recentă realizare a vedetei: publicarea primei sale cărți autobiografice „The Beauty of Living Twice”.Ea își povestește copilăria tristă petrecută în Pennsylvania, dar și momente grele prin care a trecut de-a lungul carierei. 
 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ sharonstone

Vezi și: Zamă de șalată

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies