VIDEO Victorie pentru fiul lui Kamara. Leon a reușit să se ridice singur din pat

VIDEO Victorie pentru fiul lui Kamara. Leon a reușit să se ridice singur din pat
Kamara și fiul lui, Leon
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Iulie 2019
Data actualizare: 12 Iulie 2019
Kamara e în culmea fericirii datorită fiului său. Leon se simte mai bine, iar zilele trecute a reușit ceva ce nu mai făcuse până acum.

Băiețelul lui Kamara, care se tratează într-un spital din Turcia de tetrapareză spastică, a trecut cu bine peste cea de-a treia intervenție medicală de transplant de celule stem. Leon i-a produs tatălui său o mare bucurie după ce a reușit să se ridice singur din pat. 

Kamara dezvăluie într-un filmuleț postat pe YouTube că este pentru prima dată când poate face asta.

„Incredibil, dar adevărat. Ce face Leon acolo? S-a ridicat pentru prima oară. Pentru prima oară în viața lui, Leon al meu se ridică în fund. Da”, spune Kamara în video-u postat pe YouTube. „Incredibil”, a întărit Leon, în vârstă de 5 ani.

Pe 23 iulie, Kamara va pleca din nou în Turcia cu fiul său, pentru cea de-a patra intervenție medicală. Fostul concurent de la FERMA – Un nou început a dezvăluit în emisiunea La Măruță că fiul lui va face șase proceduri de transplant de celule stem.

„Șase intervenții cu celule stem, după care urmează o miofibrotomie pentru alungirea mușchilor. Deocamdată suntem la a treia, a făcut progrese foarte mari, mai ales pe parte cognitivă. Dacă-l vezi cum vorbește...”, a spus, emoționat, Kamara.

Vezi mai jos utimele detalii despre starea de sănătate a lui Leon!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!