Asa arata restaurantul Crilis inainte de interventia lui Victor! Transformarea pe care a suferit-o dupa numai 4 zile

Asa arata restaurantul Crilis inainte de interventia lui Victor! Transformarea pe care a suferit-o dupa numai 4 zile
Data: 17 August 2015

Cea mai recenta editie a emisiunii Vine CHEFul! a prezentat povestea unui restaurant captiv intr-o epoca apusa in urma cu peste 25 de ani.

Localul situat in inima Bucurestiului are o traditie de peste 40 de ani, fiind privatizat la inceputul anilor '90. Din pacate, actualii proprietari nu au reusit sa tina pasul cu evolutia orasului si a domeniului culinar.

Un meniu extrem de cuprinzator, spatiul neamenajat corespunzator si lipsa de organizare a personalului sunt doar cateva elemente care au dus afacerea pe marginea falimentului. Aici a intervenit Chef Victor Melian, care si-a pus experienta la bataie si a imbunatatit tot ce putea fi imbunatatit.

In aceasta seara, telespectatorii au vazut cum s-a transformat restaurantul dupa interventia echipei Vine CHEFul!, dar si cum au reactiona proprietarii in momentul in care Chef Victor Melian a descoperit ce se ascunde in bucataria restaurantului!

Desi au avut loc certuri si discutii, desi s-a tipat si s-a plans, in cele din urma rezultatul a fost unul spectaculos, iar shcimbarea de bun augur.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies