Au impresionat si isi continua drumul in show alaturi de alti antrenori. In ce echipa au ajuns Astrid si Serban

04 Noiembrie 2016, 20:30

Citeste mai mult despre: Astrid, 2016, confruntari, Serban, Vocea Romaniei,

Astrid si Serban sunt doua voci speciale care au reusit sa impresioneze in competitia vocilor. S-au sincronizat, au reusit sa surprinda, insa antrenorii au avut alte preferinte.

 

In aceasta editie a confruntarilor Tudor, Loredana, Smiley si Moga au avut de facut din nou alegeri dificile.

Pentru ca doar un concurent trece mai departe dupa terminarea reprezentatiei, cel de-al doilea are posibilitatea sa fie furat de ceilalti antrenori.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Astrid Petcu, din Echipa Smiley. Concurenta a urcat pe scena Vocea Romaniei alaturi de Ramona Nerra si impreuna au interpretat piesa "Sledgehammer". Smiley a decis sa mearga mai departe cu Ramona. Astrid nu a parasit insa competitia vocilor pentru ca a fost salvata de Marius Moga.


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.
 
Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.


Serban Radu a fost cel de-al doilea concurent "furat" in a treia editie a confruntarilor de la Vocea Romaniei.

Francesca Ilie si Serban Radu din Echipa Tudor s-au duelat si au reusit sa acapareze toate privirile pe toata durata reprezentatiei. Cei doi au interpretat piesa "Bridge Over Troubled Water", iar in urma prestatiei de pe scena, Tudor a decis sa mearga mai departe cu Francesca. 

Din fericire, Serban Radu a mai primit o sansa si va merge mai departe in show alaturi de Smiley.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies