• Emisiuni
  • Vocea României
  • Concurentii din echipele Smiley si Marius Moga canta propriile hit-uri in marea finala de la Vocea Romaniei

Concurentii din echipele Smiley si Marius Moga canta propriile hit-uri in marea finala de la Vocea Romaniei

Concurentii din echipele Smiley si Marius Moga canta propriile hit-uri in marea finala de la<span style="color:#f00;"> Vocea Romaniei</span>

Finala super show-ului “Vocea Romaniei” difuzata de ProTV a doua zi de Craciun de la ora 20:30 va fi o seara a premierelor. Smiley si Marius Moga au pregatit deja piese pentru cativa dintre concurentii lor pe care acestia le vor canta chiar in marea finala.

“Spune-mi daca vrei” e piesa pe care Smiley a facut-o pentru Catalin Dobre. “Catalin va intra in echipa Hahaha Production, iar prin aceasta piesa am inaugurat faptul ca ne-a devenit coleg.  Melodia pe care o canta alaturi de Cabron am compus-o intr-o singura noapte, dar i se potriveste foarte bine si versurile, veti vedea, il reprezinta! Urmeaza sa scoatem cate ceva si pentru ceilalti copii din echipa mea, dar n-am avut inca atat de multe nopti libere”, a povestit Smiley.

In etapa “Confruntarilor” cand a ales sa o elimine pe Andreea Crepcia in favoarea Oanei Radu, Marius Moga i-a promis atunci o piesa. Si s-a tinut de cuvant. Andreea va canta “Sunshine love” in marea finala de la “Vocea Romaniei”

“Am inregistrat melodia imediat dupa ce am iesit din concurs. E o piesa foarte frumoasa si pozitiva care sper sa va placa”, a povestit ea. Liviu Teodorescu canta si el impreuna cu Lukone piesa “Electronic Symphony”. 

“Intr-o seara eram acasa, la calculator, cand am primit un telefon de la Marius si mi-a spus sa vin repede la studio.  Am fost super incantat! E o piesa foarte tare la care urmeaza sa facem si un videoclip”, spune Liviu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni