• Emisiuni
  • Vocea României
  • Concurentul care i-a facut pe Tudor Chirila si pe Loredana sa regrete ca nu s-au intors. Pe cine a ales Tomi?

Concurentul care i-a facut pe Tudor Chirila si pe Loredana sa regrete ca nu s-au intors. Pe cine a ales Tomi?

Concurentul care i-a facut pe Tudor Chirila si pe Loredana sa regrete ca nu s-au intors. Pe cine a ales Tomi?

Tomer Jack Weissbuch, sau Tomi, asa cum ii spun prietenii, a inceput sa cante atunci cand a fost descoperit de catre dirijoarea de cor a surorii lui. 

Amandoi  invatau in aceeasi scoala, iar sora sa facea parte din cor. Dirijoarea corului a fost cea care l-a auzit cantand intr-un colt si i-a propus sa incerce si el si sa afle adevarata valoare a talentului sau muzical.

Dupa ce a parasit corul scolii a facut pauza timp de 3 ani. Din pasiune pentru muzica si-a botezat toate chitarele cu nume care incep cu litera “j”. Chitara cu care a ventit la preselectii se numeste Jordan si se pare ca i-a purtat noroc.

Tomi este pasionat si de actorie. Studiaza si ii place sa joace diferite personaje. A jucat si pe scena, in spectacole, festivaluri, in fata unui public destul de numeros.

Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

De cum a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei" a lasat emotiile deoparte, a fost increzator in fortele proprii si s-a hotarat sa ii impresioneze pe antrenori. Tomi a interpretat intr-o maniera originala piesa "Thinking Out Loud" a faimosului Ed Sheeran.

Inca de la primele acorduri, Tomi l-a cucerit pe Marius Moga, care l-a felicitat pentru calitatile vocale pe care le poseda. 

Tomer Jack Weissbuch s-a alaturat echipei Marius Moga. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni