Cum arata Marius Moga la debut. Pavel Bartos a fost surprins: "Semanai cu Pepe". Iar Smiley a aflat care e marea lui iubire

05 Decembrie 2014, 20:44


	Cum arata Marius Moga la debut. Pavel Bartos a fost surprins: "Semanai cu Pepe". Iar Smiley a aflat care e marea lui iubire

Al treilea show LIVE de la Vocea Romaniei a picat la tanc, chiar de Mos Nicolae si, pentru ca au fost cuminti, antrenorilor le-au fost inmanate cadourile chiar pe scena.

Daca Loredana a primit o provocare: sa-si faca o rochie pentru finala de la Vocea Romaniei dintr-o bucata de material nu foarte mare, Marius Moga a primit o lenjerie de pat nou-nouta, cadou de casa noua pentru antrenorul care a anuntat de curand ca este logodit cu iubita lui, Bianca Lapuste. 

Tudor Chirila a primit in schimb un cadou special: toata colectia de albume semnate Marius Moga. De la discul de debut si pana acum, antrenorul va putea sa se familiarizeze cu toata discografia "rivalului" sau.

Pavel Bartos a remarcat cat de mult s-a schimbat Moga de cand si-a inceput cariera muzicala: "Ia uite! La inceput semanai cu Pepe", a ras glumetul prezentator.

Mos Nicolae nu l-a uitat nici pe Smiley, care a primit un plic cu numele "marii sale iubiri": America. 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies